1
2

 

Από όρθια θέση, τοποθετώ τα χέρια μου πίσω από τον αυχένα και τα πόδια είναι ανοικτά στο ύψος της λεκάνης. Με την εκπνοή, στρίβω τον κορμό μου και προσπαθώ να ακουμπήσω αντίθετος αγκώνας με αντίθετο γόνατο και επανέρχομαι στην αρχική θέση. Επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πλευρά.

4

Παραμένω σε όρθια θέση, τοποθετώ τα χέρια λυγισμένα στο ύψος της λεκάνης και φέρνω το ένα πόδι μπροστά ελαφρώς λυγισμένο για ισορροπία και το άλλο πίσω τεντωμένο. Εκπνέοντας, λυγίζω τα πόδια διατηρώντας ίσια την πλάτη και επανέρχομαι αργά. Επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πόδι.

5
6

 

Κάθομαι σε πλάγια θέση και στηρίζομαι στον αγκώνα, λυγίζω τα πόδια και έχοντας τα γόνατα ανοικτά, ενώνω τα πέλματα. Για 1’ με την εκπνοή ανοιγοκλείνω γόνατα, προσέχοντας να μην ξεκολλάνε τα πέλματα μεταξύ τους.

7
8

 

Ξαπλώνω στο στρώμα με τα χέρια πίσω από τον αυχένα και έχοντας λυγισμένα το πόδια, εκπνέοντας σηκώνω ψηλά τον κορμό με τεντωμένα τα χέρια μπροστά από το στήθος διατηρώντας ίσια την πλάτη. Επανέρχομαι αργά στην αρχική θέση σφίγγοντας καλά την κοιλιά και επαναλαμβάνω για 1’.

9
10

 

Ισορροπώ στα ισχία, πόδια λυγισμένα στον αέρα και χέρια ελαφρώς λυγισμένα δίπλα από τα πόδια. Εκπνέοντας και για 1’ τεντώνω τα πόδια, προσέχοντας να μην χαλάσω την αρχική θέση.