Είναι δυο παίκτες που με την παρουσία τους στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους. Από τη μία τοGreek freak των Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που με τις φετινές εμφανίσεις του κάνει τους πάντες να παραμιλούν και από την άλλη ο γίγαντας των Μέμφις Γκρίζλις, ο Κώστας Κουφός, ο οποίος πραγματοποιεί μία από τις πιο παραγωγικές του χρονιές στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου. 

kosta-koufos-nba-memphis-grizzlies-phoenix-suns-850x560

Αμφότεροι μίλησαν στην Χριστίνα Σκέντζιου και έστειλαν τις ευχές τους στους αναγνώστες του basketblog.gr για τις γιορτές: “Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία το 2015“, δήλωσε ο Ελληνοαμερικάνος σέντερ, Κώστας Κουφός

Ο φόργουορντ των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του τόνισε: “Εύχομαι σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλους και το Νέο Έτος να φέρει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ“.

Εμείς από τη μεριά μας ευχαριστούμε πολύ τους δύο Έλληνες παίκτες που μας έδωσαν τη χαρά να στείλουν τις ευχές τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, και να τους ευχηθούμε να είναι υγιείς για να μας χαρίζουν συνεχώς υπερήφανες Ελληνικές μπασκετικές στιγμές!