Ανηφορίζοντας στο ΟΑΚΑ για το χθεσινό (Τετάρτη 25/11) παιχνίδι της ΑΕΚ με την Γαλατάσαραϊ για το Eurocup, στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε πάντα καρφωμένο το τι συνθήκες θα συναντήσουμε, και το πόσο έχει αλλάξει επίπεδο ο «Δικέφαλος».

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα το συμπέρασμα ήταν ότι ζήσαμε ένα παιχνίδι εφάμιλλο αυτών που συναντάμε στην Ευρωλίγκα, με άριστες συνθήκες εργασίας, αλλά και σοβαρή προσέγγιση από την ίδια την Ένωση. Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν καταφέρει να επαναφέρουν την «Βασίλισσα» εκεί που της ανήκει, δηλαδή σε top class επίπεδο, με το αγωνιστικό σκέλος να μέλει να βελτιωθεί, γεγονός που είδη συντελείται μετά και την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, και τις αλλαγές στο ρόστερ που έχουν γίνει, και ίσως συνεχιστούν.

Η ΑΕΚ έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει στην διοργάνωση, με την ήττα να έρχεται από μια ομάδα με τρομερό ρόστερ, αλλά ακόμα χρειάζεται πινελιές εμπειρίας και ποιότητας, για να καταφέρει να μπει σφήνα στους δυο «αιώνιους», που ας μην γελιόμαστε, αυτός είναι και ο αντικειμενικός της στόχος. Αυτό όμως που θα πρέπει να κρατήσει ως κόρη οφθαλμού η Ένωση, είναι η μαζική επιστροφή του κόσμου της. Χθες (25/11) το ΟΑΚΑ θύμισε παλιές καλές εποχές, με τους φίλους της ομάδας να σπεύδουν μαζικά, και να συμπαραστέκονται εκπληκτικά στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, δημιουργώντας μια τρομερή ατμόσφαιρα, μέσα σε εντελώς φίλαθλα πλαίσια.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν στην ΑΕΚ, είναι να χτίσουν πάνω σε αυτή την παρουσία, και να καταφέρουν στο τέλος της σεζόν έχουν πολλαπλασιάσει τον κόσμο τους, και να ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την διεκδίκηση των τίλων!