Κάθε φορά που ο Γιάννης Γκαγκαλούδης επισκέπτεται το Μετς, δίνει την δική του μπασκετική παράσταση, δείχνοντας να αισθάνεται άνετα στην έδρα του Παγκρατίου.

Ωστόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/11) ανάμεσα στην Αθηναϊκή ομάδα και τον Ηρακλή ο 38χρονος ηγέτης του “γηραιού” ήταν απολαυστικός, αναγκάζοντας και τους πλέον φανατικούς φίλους του Παγκρατίου να τον χειροκροτήσουν, αναγνωρίζοντας την  αξία του, ενώ και ο ίδιος είχε προλάβει να τους κερδίσει με την συμπεριφορά του, όταν πλησιάζοντας τον κάγκελο τους είπε πόσο του αρέσει που υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα τους.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αποτελεί μια από τις αιτίες που μας αρέσει να παρακολουθούμε το άθλημα του μπάσκετμπολ, με την παράσταση του στο Μετς να είναι καθηλωτική, και την εύλογη απορία το τι κάνει αυτός ο παίκτης στην Α2 Ανδρών, και το πόσο τυχερός είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Ηρακλής να λειτουργούν ως ρητορικά ερωτήματα στο μυαλό μας.

Ο “Γκάγκα” είχε 23 πόντους με 12 ασίστ, πιάνοντας τρομερή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν θα ήταν υπερβολικό να αναφέρουμε ότι κέρδισε μόνος του μια ολόκληρη ομάδα. Μιλώντας με αριθμούς ο 38χρονος γκαρντ είναι 4ος σκόρερ στο πρωτάθλημα, 2ος στις ασίστ και πρώτος στα κλεψίματα…με την καταμέτρηση να συνεχίζεται, και τον Ηρακλή να έχει την ευλογία να τον έχει υγιή και δυνατό, έχοντας δίπλα του ένα εξαιρετικό ρόστερ που θέλει να τον επαναφέρει μετά από επτά χρόνια στην Basket League!!!