17/09/2011 (23:24)

Σπάνια σε επίπεδο Ευρωμπάσκετ μπορεί ένας προπονητής να απολαύσει ένα παιχνίδι χωρίς να έχει το άγχος της νίκης. Ετσι λοιπόν ο Ηλίας Ζούρος μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιθουανία, έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον αγώνα που προσέφεραν, ενώ στάθηκε και στην εκπληκτική, άκρως αθλητική ατμόσφαιρα που επικρατούσε: “Συγχαρητήρια στη Λιθουανία, αλλά και στη δική μου ομάδα. Ο αγώνας δεν είχε σημασία, αφού και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στο προολυμπιακό τουρνουά και βρέθηκαν κοντά στην τετράδα.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι. Εμείς δεν είχαμε σήμερα τρεις παίκτες και αγωνιστήκαμε με εννέα. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και η Λιθουανία άξιζε τη νίκη”.

Στη συνέχεια αστειευόμενος προς τους παίκτες της Ζαλγκίρις, είπε πως “επειδή με νίκησαν, αύριο έχουν προπόνηση”. Ο Μάικ Μπράμος από την πλευρά οτυ, πρόσθεσε: “Εγινε ένα καλό παιχνίδι, που το χάρηκε ο κόσμος. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας και το ματς κρίθηκε στο τέλος”.