15/09/2011 (20:27)

Η “επίσημη αγαπημένη” προσπάθησε, πάλεψε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης. Παρόλ’ αυτά ο Ηλίας Ζούρος δεν απογοητεύεται: “Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Ήρθαμε εδώ με πολλά προβλήματα, αλλά έχουμε προσπαθήσει πολύ. Ήμασταν κοντά  στην πρόκριση, αλλά στο τέλος κάναμε κάποια σοβαρά λάθη στην άμυνα σε κρίσιμες στιγμές. Συγχαρητήρια στη Γαλλία” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Εμείς σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι με το νικητή του Ρωσία – Σερβία, που είναι πολύ σημαντικό για μας για να πετύχουμε την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό παιχνίδι”.

Στα δύο εύστοχα τρίποντα του Νικολά Μπατούμ στην τέταρτη περίοδο στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου με δηλώσεις του μετά το τέλος του προημιτελικού:”Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου, παίκτες και προπονητές. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για 40 λεπτά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μπούμε στην τετράδα. Το μπάσκετ είναι λεπτομέρειες και στην τέταρτη περίοδο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δώσαμε δύο ελεύθερα τρίποντα στον Μπατούμ και ευστόχησε.

Η τακτική μας ήταν άριστη σε όλο το ματς, αλλά στο τέλος ο Πάρκερ πέτυχε κάποια μεγάλα καλάθια. Ακόμη και στο φινάλε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά κάποιες χαμένες βολές, ένα λάθος κι ένα χαμένο ριμπάουντ μάς στοίχισαν. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Έχουμε αύριο ένα πολύ σημαντικό ματς που θα κρίνει το στόχο μας για πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά”.