Του Φώτη Δουκάκη
05/07/2011 (16:26)

Οι μέρες μέχρι το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας περνάνε και μία μία οι ομάδες ανακοινώνουν τις προσκλήσεις στους διεθνείς που θα στελεχώσουν τις εθνικές. Μία από αυτες είναι και η αντίπαλος της Εθνικής μας, τα Σκόπια, καθώς ανακοινώθηκαν οι 24 εκλεκτοί (16άδα και οχτώ αναπληρωματικοί) του Μαρίν Ντοκουζόφσκι.
Τα ονόματα των τριών Αμερικανών (ΜακΚάλεμπ, Μάσεϊ, Γκριν) συμπεριλαμβάνονται στην προεπιλογή, ωστόσο μόνο ένας θα είναι αυτός που θα επιλεχθεί στην 12άδα που θα ταξιδέψει στην Λιθουανία και αναμένεται να είναι ο πρωταθλητής Ιταλίας με τη Σιένα, ΜακΚάλεμπ.

Οι 16 του Ντοζουκόφσκι:
Τόντορ Γκεσέφσκι, Πέρο Άντιτς, Πρέντραγκ Σαμαρτζίνσκι, Γκιόργκι Τσεκόφσκι, Κίριλ Νικολόσκι, Ρίστε Στεφάνοβ, Μπο ΜακΚάλεμπ, Βλάντο Ιλιέφσκι, Ντάρκο Σοκόλοφ, Βόινταν Στογιανόφσκι, Νταμιάν Στογιανόφσκι, Μάρκο Σιμονόφσκι, Ζλάτκο Γκοσέφσκι, Ίβιτσα Ντιμσέφσκι, Ντίμιταρ Μιρακόφσκι, Αλεξάνταρ Κοστόσκι.

Οι οχτώ αναπληρωματικοί:
Εφτίμ Μπογκόγιεφ, Μαρκί Γκρίν, ίβιτσα Ντιμσέφσκι, Σλόμπονταν Μιχαηλόφσκι, Μπόγιαν Τραϊκόφσκι, Τζερεμάϊα Μάσεϊ, Βλαντιμί Μρτσκοφ, Μπόγιαν Κρστέφσκι.