Γραφει ο Guru της Πάτρας
04/09/2011 (14:17)

Χτες μας χάλασε η Βοσνία το απόλυτο αλλά έχοντας καταμερισμό στα στοιχηματά μας είμαστε πάλι στο συν και ενώ όπως έχω ξαναπεί στο μπάσκετ το μαγικό είναι το livebetting. Σήμερα πολλές οι πιθανές επιλογές, το θέμα είναι όμως στο στοίχημα και τι αποφεύγεις. Για παράδειγμα δεν είμαστε λαλάκες που φωνάζουμε μακριά από τα 1,02 και 1,10. Αντιο ζωή πολλοί χτες με την Ελλάδα. Να το ξαναπώ. Οταν παιζεις 1,10, μια φορά χάνεις και πρέπει να κερδίσεις 10 για να ρεφάρεις, οχι να κερδίσεις! Αν χάσεις και άλη μια, πρέπει μετά να έχεις 18 φορές συνεχόμενες κέρδη! Αντιο!

*Πάμε να δούμε τι κρατάμε από τα σημερινά παιχνίδια. Στο Μ.Βρετανία-Πορτογαλία λογικά περιμένουμε ένα σκορ κοντά στο 75-65 υπέρ της Μ.Βρετανίας, η οποία είναι το φαβορί για την νίκη καθαρά και ίσως μπορέσει να καλύψει ένα χάντικαπ κοντά στους 7,5-8,5 π.

Στο ντέρμπι στον 1ο όμιλο στην θεωρία η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί, είναι μπέρδεμα για το που θα πάει το σκορ, μπορεί να είναι υπερβολικά υψηλό αλλά και χαμηλό. Λογικά οι Λιθουανοί θα παίξουν δυνατά στην άμυνα. Ψιλοπολλοί οι 160π. Η Τουρκία είναι το καθαρό φαβορί για την νίκη και μπορεί αν κρατήσει την Πολωνία στους 60-65 π. να κερδίσει με μία διαφορά κοντά στους 11-15 π

Παιχνίδι όπου όλα είναι πιθανά το Ισραήλ-Λετονία και όποια πρόβλεψη αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Κλασικό Νο Bet. Οι Γάλλοι έχουν το πρώτο λόγο για την νίκη, αλλά είναι περίεργο ματς αφού οι Ιταλοί μπορούν περισσότερα από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η Σερβία είναι το φαβορί, περιμένουμε παιχνίδι με πολύ δυνατές άμυνες και λογικά το παιχνίδι θα έχει ένα σκορ 70-75 π. Και άρα under.

Το Σκόπια-Φινανδία ντέρμπι, σκληρό ματς με χαμηλό σκορ, λογικά κάτω από τους 149 π. σύνολο. Δεν αξίζουν τα Σκόπια σε αποδόσεις του 1,30, δεν έγιναν δα και Σερβία! Η Εθνική μας κερδίζει το ματς αυτό, περιμένουμε ότι θα είναι αρκετά καλύτερη επιθετικά σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι, άλλωστε και το Μαυροβούνιο κάθε άλλο παρά διάρκεια βγάζει. Λογικα προς under.

Η Κροατία σήμερα είναι το φαβορί για την νίκη, μπορεί η νίκη να έρθει μάλιστα και σχετικά εύκολα αν της πάει το δικό της τρίποντο και συνεχίσει από την άλλη να μην είναι στα καλά του ο Τελέτοβιτς για τους Βόσνιους. Περιμένουμε να γίνουν μάχες και οι άμυνες να έχουν την τιμητική τους σε αντιθεση με τις προηγούμενες μέρες και το σκορ να πηγαίνει κάτω από τους 160 π.

Είναι θέμα διάθεσης της Σλοβενίας και ευστοχίας της από την περιφέρεια το τελικό σκορ, αλλά μπορεί να επιλέξει να κάνει και συντήρηση ενόψει του αυριανού ντέρμπι. Προς under το παιχνίδι με σκορ κάτω από τους 140 π. αφού και οι Σλοβένοι έχουν βασικούς παίκτες που είναι πιο αργοί σε σχέση με το παρελθόν λόγω της ηλικίας τους.

Πολύ πονηρό ματς σε ότι έχει να κάνει με τον νικητή το ματς της Γεωργίας με την Ουκρανία που μοιάζουν, αλλά περιμένουμε χαμηλό σκορ, κάτω από τους 140 π. εκτός στην περίπτωση που έχουμε πολλές βολές στο τέλος, όπως προχθές στο παιχνίδι της Πορτογαλίας όπου στην 4η περίοδο σούταρε 30 βολές.

Η Ρωσία θεωρητικά μπορεί να κάνει μία ακόμα άνετη νίκη σαν την χθεσινή με περίπου 15-18 π. διαφορά, το παιχνίδι γέρνει προς κάτω των 139 π. σύνολο.

**Τι παίζουμε;  Ελλάδα-Κροατία μαζί στον ομιλό μας. Για απόδοση ένα ακόμα στοίχημα με Σερβία και ένα με Ισπανία μόνα τους και μετά συνδιασμούς. Under την Μ.Βρετανία με 148π. Μετά under Ουκρανία 140 δεύτερη επιλογή