Πλούσιο και το σημερινό (26/10) πρόγραμμα στο μπασκετικό κουπόνι, με αγώνες τόσο για την Euroleague, όσο και για το Champions League της FIBA. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr.

«Κλειστό» ματς στην Κωνσταντινούπολη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μπάσκετ με την αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ – Ζαλγκίρις Κάουνας για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, όπου θα επιλέξουμε το Under 148.5 σε απόδοση 1.88. Δύο νίκες έκανε η Φενέρ στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα, τελευταία εκ των οποίων με 72-73 επί της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας! Για την τουρκική λίγκα BSL επικράτησε 61-72 στην έδρα της Γεσιλγκιρεσούν και συνεχίζει με ρεκόρ 2-1. Απ’ την άλλη, η Ζαλγκίρις πέτυχε την πρώτη νίκη της στη φετινή Ευρωλίγκα με 78-73 επί της Σάσκι, στηριζόμενη κυρίως στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της στην τελευταία περίοδο, όπου δέχτηκε μόλις 12 πόντους. Για τη λιθουανική λίγκα LKL η Ζαλγκίρις νίκησε 77-67 τη Νεπτούνας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Φενέρμπαχτσε προς το παρόν στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην άμυνα της, αφού επιθετικά δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό. Δεν υπάρχει άλλο στοίχημα αυτή την εποχή για αγώνα που συμμετέχει η Φενέρ εκτός του Under, συγκεκριμένα σήμερα στο Under 148.5. 

Συνεχίζουμε στην Ευρωλίγκα, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Μπάμπεργκ, στο ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του. Οι Γερμανοί έχουν δείξει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι στιγμής, επικράτησαν δύσκολα της Ούνιξ Καζάν στη δεύτερη αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα έχασαν πολύ δύσκολα εκτός έδρας απ’ τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Απ’ την άλλη, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με αγχωτική νίκη επί της Ζαλγκίρις, ενώ έκανε καταπληκτική εμφάνιση στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όπου είχε στον πάγκο υπηρεσιακό προπονητή. Φαβορί είναι η Μπάμπεργκ, ωστόσο το παιχνίδι μπορεί να πάει και δεξιά και αριστερά, η προτιμότερη επιλογή είναι να το δούμε στο Live και αν βολέψει κάτι να ποντάρουμε

Περνάμε στο FIBA Champions League, όπου χθες είχαμε τις νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Σαρλερουά και Ουσάκ αντίστοιχα. Περιμένουμε τον Άρη να κάνει σήμερα το 3/3 από πλευράς ελληνικών ομάδων, καθώς οτιδήποτε διαφορετικό θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων κόντρα στην αδύναμη Μπάκεν Μπέαρς. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με το «δεξί» στη διοργάνωση, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας 54-62 της Έλιος Ντομζάλε, ωστόσο η εικόνα τους ήταν αποκαρδιωτική. Ακόμη χειρότερη ήταν η εμφάνιση του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου υπέστη σοκαριστική εντός έδρας ήττα. Θέλει νίκη σήμερα για να τονώσει τη ψυχολογία, μπορεί να την πάρει με χαμηλό παθητικό. Ό,τι έπαθε η Μπάκεν με τη Νίμπουρκ, δηλαδή που σκόραρε μόλις 57 πόντους, θα πάθει και απόψε απέναντι σε έναν Άρη που μόνο άμυνα μπορεί να παίξει αυτή την εποχή. Επιλογή το Under 68.5 της Μπάκεν σε απόδοση 1.95 

Υψηλό σκορ στην Αγία Πετρούπολη 

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Ζενίτ με τη Μούρθια για το Eurocup, όπου θα επιλέξουμε το Over 162,5 σε απόδοση 1.90. Από ρεπό έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Ζενίτ, που μετράει μια νίκη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, ενώ προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με 90-96 επί της Άβτοντορ. Απ’ την άλλη, η Μούρθια ηττήθηκε 92-84 από την Μπάγερν, συνεχίζει με ρεκόρ 1-1 στο Eurocup, ενώ ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα 95-77 από τη Σαραγόσα για την ισπανική λίγκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζενίτ θα παραταχθεί ενισχυμένη απ’ την επιστροφή του καλύτερου παίκτη της, Ράιαν Τούλσον, και φυσικά απόψε απέναντι στη Μούρθια είναι το φαβορί για να νικήσει και μείνει αήττητη στην διοργάνωση. Περιμένουμε  μεγάλο σκορ διότι η γηπεδούχος Ζενίτ έχει επιθετικές αρετές με κύριους εκφραστές τους Καράσεφ, Τίμα, Τούλσον, Μάρκοβιτς ενώ η Μούρθια που ξεκίνησε αμυντικά στα φιλικά και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, σιγά-σιγά δείχνει ότι θα δώσει περισσότερο βάρος στην επίθεση. Σε πολλά διαστήματα του αγώνα θα δούμε παιχνίδι υψηλού ρυθμού και γρήγορων επιθέσεων οπότε η επιλογή είναι το Over 162.5. 

Αυτές ήταν οι στοιχηματικές προτάσεις που ξεχώρισε το Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας και βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, την Euroleague, το Eurocup και το Champions League.