Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (03/11) για την Euroleague. Σπουδαίο ματς στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στη Μαδρίτη η Ρεάλ φιλοξενεί τη Γαλατασαράι, ενώ η Μπάμπεργκ αναμετράται με την Αρμάνι Μιλάνο στη Γερμανία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από τους αγώνες της Πέμπτης.

Η «δυνατή» πρόταση της ημέρας έρχεται από τον αγώνα στο Μπάμπεργκ. Οι Γερμανοί την προηγούμενη εβδομάδα υπέστησαν μία ακόμη οριακή ήττα, με 78-74 από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και συνεχίζουν με ρεκόρ 1-3 στη Euroleague. Η Αρμάνι, από την πλευρά της, ξεκίνησε στη διοργάνωση με δύο νίκες, αλλά αρχικά στο ΣΕΦ και στη συνέχεια ενός έδρας με αντίπαλο τη Ρεάλ, γνώρισε ισάριθμες ήττες, με 91-81 και 90-101 αντίστοιχα. Και οι τέσσερις αγώνες που έχει δώσει η Μπάμπεγκ για κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων στην Ευρώπη κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε 67-66 από την Φενέρ, νίκησε 89-86 την Ούνιξ, ηττήθηκε 83-84 από ΠΑΟ και 78-74 από την Μπαρτσελόνα. Το αρνητικό ρεκόρ που έχει δεν της αξίζει και σήμερα στην έδρα της θέλει μια νίκη επί της Αρμάνι που θα τις φέρει ισόβαθμες με 2-3. Οι Ιταλοί είναι πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σήμερα φαβορί είναι η ομάδα του Τρινκιέρι. Περιμένουμε να πιέσει πάρα πολύ την αντίπαλό της, γνωρίζοντας ότι αν διακοπεί έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα η επιθετική λειτουργία της Αρμάνι, αυτή θα αποσυντονιστεί. Αν το καταφέρει αυτό, τότε η Μπάμπεργκ θα φτάσει εύκολα στη νίκη. Αξίζει της εμπιστοσύνης μας και η επιλογή μας είναι η Μπάμπεργκ -3.5, σε απόδοση 1.87.

Περνάμε στο σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το πρώτο «διπλό» στη διοργάνωση, επικρατώντας 90-95 της Σάσκι Μπασκόνια. Η ΤΣΣΚΑ, από την πλευρά της, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Euroleague, απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο από τον Παναθηναϊκό και έχει βάλει «πλώρη» για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια, ή τουλάχιστον, μίας θέσης στην πρώτη τετράδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας.

Στον Ολυμπιακό τελευταία κάτι έχει αλλάξει. Είναι εξαιρετικός επιθετικά, πετυχαίνοντας πολλούς πόντους, αλλά αμυντικά δυσκολεύεται και γι’ αυτό το λόγο και τα δύο τελευταία σκορ, 91-81 με Αρμάνι και 90-95 με Μπασκόνια, είναι πρωτόγνωρα για την ομάδα του Πειραιά. Επιπλέον, σουτάρει πάρα πολύ από το τρίποντο, αυτό άλλωστε ήταν το στοιχείο που του έδωσε τη νίκη στην Βιτόρια, και τρέχει σε κάθε ευκαιρία. Η ΤΣΣΚΑ, τώρα, όταν έχει διάθεση… τρέχει, όταν όχι, χαλαρώνει. Στην πλειοψηφία των αγώνων της σκοράρει πραγματικά όσο θέλει, βάζοντας την άμυνα σε δεύτερη μοίρα. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα για τις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, ο αγώνας πάει για μεγάλο σκορ όμως το όριο που προσφέρεται στην αγορά Under/Over είναι το 170.5 το οποίο κρίνεται τεράστιο. Προτιμότερο, λοιπόν, να περιμένουμε για το live. Άλλωστε το ζεύγος έχει δώσει «επικές» μάχες στο παρελθόν με διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.