Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι μπάσκετ της Τρίτης (21/03), με τα παιχνίδια της Euroleague και της προημιτελικής φάσης του Champions League να πρωταγωνιστούν. Η προσοχή των Ελλήνων φιλάθλων στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θα μας απασχολήσει στοιχηματικά όπως και ο αγώνας Βιλερμπάν με την Τενερίφη. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr.

Μπορεί διψήφια διαφορά ο ΠΑΟ

Ξεκινάμε με τη βασική πρόταση της ημέρας η οποία προκύπτει, όπως προαναφέρθηκε από το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Αρμανι Μιλάνο. Μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να αποκλειστεί από τα πλέι οφ, ωστόσο με τη σπουδαία νίκη που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξασφάλισε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την παρουσία του στην πρώτη οκτάδα. Απόψε είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, της οποίας είχε επιβληθεί εύκολα στον πρώτο γύρο με 72-86. Πολύ σημαντική για το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ είναι η επιστροφή στη δράση του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Ρεάλ, με 11 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα, ο Γκιστ είναι ο μοναδικός ψηλός των «πράσινων» που μπορεί «αναγεννήσει» τον Καλάθη, με τον 30χρονο φόργουρντ/σέντερ να είναι εξαιρετικός στο pick’n’roll.

Στοιχηματικά, ο Παναθηναϊκός είναι απίθανο να υποτιμήσει την Αρμάνι Μιλάνο, σε αντίθεση με άλλες ομάδες που το έκαναν, καθώς ακολουθούν πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, με την Μπασκόνια την Πέμπτη στην Βιτόρια, με την ΤΣΣΚΑ εντός, με τη Μακάμπι εκτός την τελευταία αγωνιστική. Ο σοβαρός Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει άνετα, με διψήφια διαφορά και επιλογή από τον αγώνα είναι το -10.5 των γηπεδούχων.

Αξία στη νίκη της Βιλερμπάν

Συνεχίζουμε με FIBA Champions League και το παιχνίδι για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, Βιλερμπάν – Τενερίφη. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν στην 1η θέση των ομίλων τους, απέφυγαν τα πλέι οφ και στους «16» αμφότερες απέκλεισαν ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον Άρη η Βιλερμπάν, τον ΠΑΟΚ η Τενερίφη. Σε σειρά δύο αγώνων θα κριθεί, πλέον, ποια θα προκριθεί στα πλέι οφ και φαβορί στο συγκεκριμένο «ζευγάρι» είναι η Τενερίφη, η οποία διανύει την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της και βρίσκεται στην κορυφή της ACB. Η Βιλερμπάν, από την πλευρά της, στο γαλλικό πρωτάθλημα «παλεύει» για την είσοδο στα πλέι οφ, ωστόσο στην Ευρώπη τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα, διαθέτοντας παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Πιθανώς όλα θα κριθούν στις έδρες της κάθε αντιπάλου γι’ αυτό και σήμερα αξίζει η νίκη της Βιλερμπάν σε απόδοση οριακού φαβορί. Άλλωστε, η Τενερίφη ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία χωρίς ποτέ να «αγχωθεί» για την πρόκριση, λόγω της μικρής διαφοράς. Άλλωστε, στην έδρα της, εκεί που έχει νικήσει άνετα αντιπάλους όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, θα μπορέσει να καλύψει όποια ήττα ενδεχομένως υποστεί στη Λυόν απόψε.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku