Τρίτη (27/12) σήμερα και η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον στο κουπόνι μπάσκετ. Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον στρέφεται σε τέσσερα από τα πολλά παιχνίδια της ημέρας και είναι τα εξής: Ρέτζιο Εμίλια – Αρμάνι Μιλάνο, Καντού – Κρεμόνα, Γκραν Κανάρια – Μπασκόνια, Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης.

Βγάζει αντίδραση η Κρεμόνα

Καντού και Κρεμόνα τίθενται αντιμέτωπες στις 21:30, σε ένα ιδιαιτέρως κομβικό ματς για αμφότερες. Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με μεγάλες βλέψεις τη σεζόν, ωστόσο βρίσκονται σε 13η και 16η θέση αντίστοιχα και μέχρι στιγμής απογοητεύουν πλήρως με την παρουσία τους. Αμφότερες προέρχονται από ήττα, ψάχνουν αντίδραση και βαθμολογική ανάσα με κάθε κόστος και το ματς αναμένεται να έχει περισσότερη δύναμη και πάθος, παρά θέαμα. Το χάντικαπ των 6,5 πόντων που δίνεται στην Κρεμόνα μοιάζει μεγάλο για ένα ματς «ζωής και θανάτου» όπως αυτό, και εμείς θα το επιλέξουμε, καθώς οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μικρές.

Εκμεταλλεύεται καταστάσεις η Ρέτζιο Εμίλια

Ρέτζιο Εμίλια και Αρμάνι Μιλάνο διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 21:45, για την 13η αγωνιστική της Lega A. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-4, προέρχονται από δυο σερί ήττες και κόντρα στην ντεφορμέ Αρμάνι Μιλάνο καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Εντός έδρας μετρούν το απόλυτο 5/5 μέχρι στιγμής και το γεγονός πως δίνονται με χάντικαπ υπέρ τους, μας οδηγεί στο να τους επιλέξουμε. Η Αρμάνι από την πλευρά της μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της ιταλικής λίγκας με ρεκόρ 11-1, το τελευταίο διάστημα όμως δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ιδίως στην Ευρωλίγκα μετρά επτά σερί ήττες και το κλίμα χαλάει ολοένα και περισσότερο. Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή των φιλοξενούμενων, θα επιλέξουμε την έδρα με +2,5 πόντους.

Σκοράρουν πολύ Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κόντρα ανάμεσα σε Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης για την ισπανική ACB (22:30), με τους γηπεδούχους να καλούνται να κάνουν την υπέρβαση ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ακόμη μια νίκη ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά που έχουν «χτίσει» από τους διώκτες τους. Η Μπέτις βρίσκεται στη 15η θέση με ρεκόρ 4-8, παίζει καλό μπάσκετ κατά διαστήματα, ωστόσο τα αμυντικά της προβλήματα δεν έχουν σταματημό και της στερούν το δικαίωμα να διεκδικεί το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια της. Η Ρεάλ από την πλευρά της βρίσκεται στην κορυφή με ρεκόρ 11-1, βρίσκεται ήδη δυο νίκες πάνω από Μπαρτσελόνα και Βαλένθια και δείχνει πως τη φετινή σεζόν δεν έχει αντίπαλο. Οι Μαδριλένοι θέλουν να φτάσουν σε ακόμη μια επιτυχία ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους και να μη δώσουν δικαίωμα στους υπολοίπους να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, είναι σε θέση να τα καταφέρουν κι αυτό κυρίως χάρη στην «ακραία» επιθετική τους γραμμή που μοιάζει ασταμάτητη. Το όριο των 164,5 πόντων μοιάζει πολύ βατό για ένα παιχνίδι σαν αυτό, έτσι θα επιλέξουμε το Over.

Χωλαίνει στα εκτός έδρας η Μπασκόνια

Γκραν Κανάρια και Σάσκι Μπασκόνια αναμετρώνται απόψε στις 22:30, σε ένα ματς που αναμένεται ντέρμπι σε όλους τους τομείς, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται αμφότερες εντός οκτάδας και των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι είναι στην 8η θέση με ρεκόρ 7-6, προέρχονται από το θρίαμβο επί της Μανρέσα με 70-102 και οι ψυχολογία των παικτών όπως είναι λογικό βρέθηκε στα ύψη. Η Σάσκι Μπασόνια από την πλευρά της βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 8-4, προέρχεται από τη νίκη με 82-77 κόντρα στην Εστουντιάντες, ωστόσο μακριά από το «σπίτι» της παρουσιάζει ένα προβληματικό πρόσωπο, με το ρεκόρ της να είναι στο 3-3. Δύσκολη η αποστολή των Βάσκων στο σημερινό παιχνίδι, οι αποδόσεις είναι σχεδόν μοιρασμένες και οι αποδόσεις κοντά στο 2.00 που δίνονται οι γηπεδούχοι, μοιάζουν να έχουν αρκετή στοιχηματική αξία.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.