Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα, Τρίτη (25/10), το μπασκετικό κουπόνι, με αγώνες τόσο για την Euroleague, όσο και για το Champions League της FIBA. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μπάσκετ με το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα απέναντι σε Παναθηναϊκό και Εφές Αναντολού, συντρίβοντας αμφότερους στο ΣΕΦ, το Σάββατο, όμως, παρουσιάστηκαν υπερβολικά χαλαροί κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, από την οποία δέχθηκαν 94 πόντους και την κέρδισαν χάρη στο buzzer-beater του Γκριν. Το γεγονός ότι η ομάδα του Σφαιρόπουλου εμφανίστηκε αποσυντονισμένη κόντρα στη Δόξα, είναι από ένα σημείο και μετά λογικό, καθώς η προσοχή της είναι στραμμένη κυρίως στην Euroleague. Αναμένουμε, λοιπόν, και σήμερα από τους παίκτες των Πειραιωτών, να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στην άμυνα, επιστρέφοντας στα γνωστά τους στάνταρ. Η Αρμάνι, από την πλευρά της, μπορεί να έχει παρουσιαστεί αποτελεσματική επιθετικά μέχρι στιγμής, αλλά όταν βρήκε απέναντί της αντιπάλους που δίνουν έμφαση στην άμυνα, όπως οι Ορλαντίνα και Βαρέζε, σε σκόραρε πολύ. Παράλληλα, εναντίον της Νταρουσάφακα, όταν δέχθηκε σοβαρή αμυντική πίεση, η επίδοσή της έπεσε δραματικά. Θα εμπιστευθούμε την άμυνα του Ολυμπιακού και θα επιλέξουμε το Under 75.5 πόντους της Αρμάνι.

Κερδίζει η Ούνιξ

Η δεύτερη επιλογή από την Euroleague, προκύπτει από τον αγώνα Ούνιξ Καζάν – Νταρουσάφακα. Η Ούνιξ έχει υποστεί ισάριθμες ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές, από Μπαρτσελόνα και Μπάμπεργκ. Αμφότερες, μάλιστα, μπορούν να καταγραφούν ως… κατορθώματα, αφού έπεσε θύμα τεράστιας ανατροπής στην πρεμιέρα με την Μπαρτσελόνα, δεχόμενη σερί 2-20, και έπειτα από μια εβδομάδα έχασε πάλι με ανατροπή ένα παιχνίδι στο Μπάμπεργκ που έλεγχε απόλυτα, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Τα παθήματα αυτά, πιθανότατα έχουν γίνει μαθήματα για τους παίκτες του Πασούτιν και θεωρούμε ότι απόψε θα μπουν στο παρκέ απόλυτα συγκεντρωνμένοι προκειμένου να φτάσουν στην πρώτη τους νίκες. Η Νταρουσάφακα, από την πλευρά της, δείχνει ότι θέλει ακόμη χρόνο για να “δέσει” ως σύνολο και θα πάμε με τη νίκη της Ούνιξ Καζάν.

Περνάμε στο FIBA Champions League, με τον αγώνα που έχουμε ξεχωρίσει στοιχηματικά, να είναι αυτός ανάμεσα στη Νεπτούνας και τη Βαρέζε. Η Νεπτούνας εξελίσσεται σε μία εξαιρετική αμυντικά ομάδα. Στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας δέχεται 73 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ στην πρεμιέρα του Champions League με την Ουσάκ δέχθηκε μόλις 65. Η Βαρέζε, από την άλλη, επίσης δεν έχει εμφανίσει μεγάλα σκορ στα περισσότερα από τα παιχνίδια της. Πιστεύουμε ότι ο ρυθμός των Λιθουανών θα επικρατήσει, με την επιλογή μας να είναι το Under 153.5 πόντοι.

Όσο για τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:00 την Ουσάκ, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Σαρλερουά. Οι “ασπρόμαυροι” ξεκίνησαν άσχημα με την εκτός έδρας ήττα από την πολωνική Ρόζα Ράντομ. Με την Ουσάκ, αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με το “δικέφαλο” να επικρατεί τότε με 91-68. Οι Τούρκοι, βέβαια, δε διαθέτουν τόσο κακή ομάδα και σήμερα αναμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να περιμένουμε το live. Η Ένωση, από την πλευρά της, πετάει “φωτιές” επιθετικά φέτος και αντιμετωπίζει τη Σαρλερουά, η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε 90+ πόντους. Το ενδεχόμενο να σημειώσει η ΑΕΚ περισσότερους από 85.5 πόντους έχει αξία και θα το προτιμήσουμε.

Αυτές ήταν οι στοιχηματικές προτάσεις που ξεχώρισε το Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας και βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, την Euroleague, το Eurocup και το Champions League.