Παιχνίδια από την Euroleague και το Eurocup ξεχωρίζουν στο κουπόνι μπάσκετ της Παρασκευής (17/03). Στοιχηματικά, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο από αυτά. Συγκεκριμένα, τα Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ουνικάχα Μάλαγα – Λοκομοτίβ Κουμπάν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για τις αναμετρήσεις της ημέρας.

Ξεκινάμε από την Euroleague και το παιχνίδι Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σπουδαία αναμέτρηση απόψε στη Βιτόρια, με την γηπεδούχο ομάδα να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ισπανική ομάδα προέρχεται σε επίπεδο Euroleague από τη σπουδαία νίκη στην Πόλη με 74-79 επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά στη συνέχεια προβλημάτισε με την απόδοσή της και την ήττα με 87-82 από την ουραγό της ACB, Μανρέσα. Απόψε, όμως, θα αντιμετωπίσει έναν σπουδαίο αντίπαλο και αναμένεται να είναι απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της, να αγωνιστεί δυνατά και με ένταση για να πετύχει μία μεγάλη νίκη. Να σημειωθεί εδώ ότι η Μπασκόνια συνεχίζει στη διιοργάνωση με ρεκόρ 14-11, ενώ οι Ρώσοι προκρίθηκαν στα πλέι-οφ με τη νίκη 85-69 επί της Γαλατασαράι και διατηρούνται στην πρώτη δυάδα με ρεκόρ 19-6. Στοιχηματικά, παίζεται το +3.5 της γηπεδούχου, αλλά δύσκολα κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ η οποία κάτι ό,τι θέλει, είτε παρουσιάζεται απόλυτα αφοσιωμένη, είτε παρουσιάζεται αδιάφορη. Προτιμότερη επιλογή είναι το Over 168.5 που αν και μεγάλο, μπορεί να καλυφθεί από δύο εξαιρετικές επιθέσεις, την τέταρτη κορυφαία έχει η Μπασκόνια με 81 πόντους ανά αγώνα, την κορυφαία έχει η ΤΣΣΚΑ με 87.5 πόντους ανά αγώνα, και με «οδηγό» το ματς του πρώτου γύρου στο οποίο η ΤΣΣΚΑ νίκησε 112-84 επιλέγουμε το Over 168.5.

Μπορεί η Κουμπάν

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση για σήμερα προκύπτει από το Eurocup και το παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα – Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η Μάλαγα έκανε την έκπληξη στο Κράσνονταρ, επικράτησε 57-73 της Κουμπάν και πήρε «κεφάλι» με 1-0 στη σειρά. Τίποτε δεν πήγε καλά για την Κουμπάν στο πρώτο ματς, αλλά κυρίως ήταν απελπιστική στα τρίποντα, με τους, εξαιρετικούς κατά τ’ άλλα σουτέρ, Τζάνινγκ, Ρότσεστι και Μπρόεκχοφ να έχουν 1/7, 0/4 και 0/3 αντίστοιχα, τη στιγμή που η Μάλαγα σε εκτός έδρας παιχνίδι τέλειωσε με το εξαιρετικό 9/20 πίσω από την γραμμή των 6.75. Η κατάκτηση του Eurocup και η αυτόματη συμμετοχή στην Euroleague της επόμενης σεζόν είναι πολύ σημαντικός για την Κουμπάν, έναν σύλλογο με μεγάλη οικονομική δυνατότητα. Σήμερα παίζει στη Μάλαγα για τη… ζωή της, ενώ η Ουνικάχα για να ολοκληρώσει μία ακόμη έκπληξη, αφού έκπληξη ήταν και η πρόκριση επί της Μπάγερν με μειονέκτημα έδρας στον προηγούμενο γύρο. Πιθανώς να δούμε μια πιο σοβαρή Κουμπάν, λογικά πιο εύστοχη σε σχέση με το πρώτο ματς και προφανώς είναι μέσα στις δυνατότητές της να νικήσει και να «στείλει» τη σειρά σε τρίτο αγώνα, πάλι στην έδρα της. Επιλογή η Κουμπάν +4.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku