Πέμπτη (29/12) σήμερα και η αγωνιστική δράση στην Euroleague επιστρέφει. Επίσης υπάρχουν στο κουπόνι μπάσκετ αγώνες τόσο από την ισπανική, όσο και από τη γερμανική λίγκα και το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον θα κινηθεί σε τρία από όλα αυτά τα παιχνίδια.

«Άναρχο» μπάσκετ από Μπρεμερχάβεν και Σ. Όλιβερ
Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το παιχνίδι της Μπρεμερχάβεν με την Σ. Όλιβερ από το γερμανικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με ρεκόρ 4-11, έχουν συμπληρώσει πέντε σερί ήττες και τελευταία εξ αυτών ήταν το 77-61 από την Μπραουνσβάιγκ. Η Σ. Όλιβερ από την πλευρά της βρίσκεται στη 12η θέση με ρεκόρ 5-10, προέρχεται από τη δύσκολη επικράτηση με 87-86 επί της Γκέτιγκεν και η χρονιά δείχνει να παίρνει μια βαρετή τροπή σιγα σιγά, καθώς η ομάδα ούτε θα κινδυνεύσει αλλά ούτε και θα κυνηγήσει το κάτι παραπάνω, με βάση την πορεία και το ρεκόρ της μέχρι στιγμής. Τα παιχνίδια των φιλοξενούμενων έχουν μεγάλο σκορ ιδίως το τελευταίο διάστημα, η κακή κατάσταση της Μπρεμερχάβεν λογικά θα δώσει στο ματς έναν «άναρχο» ρυθμό, έτσι η επιλογή μας είναι το Over 165,5, που δεν φαντάζει τόσο υψηλό όριο για ένα παιχνίδι σαν αυτό.

Εδραιώνει τη θέση του ο Ολυμπιακός
Η δεύτερη επιλογή μας προέρχεται από την Euroleague και συγκεκριμένα από το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του σημερινού «μενού». Ολυμπιακός και Φενέρ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στις 21:00 στο ΣΕΦ, το ματς είναι ιδιαιτέρως κομβικό για αμφότερες τις ομάδες καθώς ισοβαθμούν με ρεκόρ 9-5 και η νίκη μιας εκ των δυο αναμένεται να ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο από τις θέσεις 2 ως 6. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται συγκεκριμένα στην 3η θέση, προέρχεται από κακή εμφάνιση και εύκολη ήττα με 82-68 από τον κακό του «δαίμονα», Μπάμπεργκ, και επιστρέφοντας στο «σπίτι» του η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος. Η Φενέρ από την πλευρά της είναι στην 6η θέση, προέρχεται από σπουδαίο διπλό στη Μόσχα με 79-95 επί της ΤΣΣΚΑ, ωστόσο δείχνει να της λείπει η σταθερότητα όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Στο 5-2 το ρεκόρ του Ολυμπιακού στα εντός, στο 4-3 το ρεκόρ των Τούρκων στα εκτός. Θεωρούμε πως η Φενέρ δύσκολα θα κάνει δεύτερη υπέρβαση στη σειρά, το χάντικαπ υπέρ της είναι μόλις στους 3 πόντους και θεωρούμε πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να βγάλει αντίδραση μετά την τελευταία του ήττα.

Χάνει ρυθμό η Ρεάλ
Η τρίτη και τελευταία μας επιλογή προέρχεται και αυτή από την Euroleague και συγκεκριμένα από το ματς της Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Τούρκοι βρίσκονται στην 8η θέση με ρεκόρ 7-7, προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι της Πόλης με 76-86 επί της Γαλατασαράι παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ κατά διαστήματα και δείχνουν αν είναι σε θέση να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους και να εδραιώσουν τη θέση τους εντός οκτάδας. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη βρίσκεται στη 2η θέση με ρεκόρ 9-5, σε ευρωπαϊκό επίπεδο προέρχεται από την εύκολη ήττα με 82-70 που υπέστη στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ για την ισπανική λίγκα έπεσε θύμα έκπληξης, χάνοντας με 86-85 από την Μπέτις και ενώ πρώτε είχε απολέσει μια μεγάλη διαφορά. Κίνητρο, μομέντουμ και έδρα μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου με +4,5 πόντους, κόντρα σε μια Ρεάλ που δεν τρομάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.