Πέμπτη (19/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στην Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει πέντε αγώνες για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε στοιχηματικά με δυο από αυτούς. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Βγάζουν νικητή οι άμυνες στην Πόλη

Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 19:30, με το ματς να είναι κομβικής σημασίας για αμφότερες τις ομάδες. Οι Τούρκοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-7 και είναι τρεις ήττες πίσω από την κορυφή. Προέρχονται από την οριακή ήττα με 75-73 από τον Ερυθρό Αστέρα και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες ώστε να κερδίσουν βαθμούς και ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του βρίσκεται στην 5η θέση ισοβαθμώντας με τους Τούρκους, προέρχεται σε επίπεδο Euroleague από την επικράτηση με 92-81 επί της Εφές μετά από παράταση και καλείται επιτέλους να βρει ρυθμό ώστε να σταθεροποιηθεί στην πρώτη τετράδα. Το τελευταίο διάστημα κερδίζει τα παιχνίδια του κυρίως χάρη στην καλή αμυντική του λειτουργία και κόντρα στη Φενέρ αναμένεται να επικεντρωθεί και πάλι στο πίσω μέρος του παρκέ, μιας και επιθετικά δεν μπορεί να ακολουθήσει τους Τούρκους σε γρήγορο ρυθμό. Το όριο των 153.5 πόντων μπορεί να φαντάζει χαμηλό, ωστόσο για ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό δεν είναι. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Under.

«Αγριεύει» στο «σπίτι» της η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί απόψε στις 19:00 την Μπάμπεργκ, για τη 18η αγωνιστική της Euroleague, με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά της από τη Ρεάλ. Οι Ρώσοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13-4, προέρχονται από το εντυπωσιακό 101-64 επί της Αρμάνι και όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσουν την «κούρσα» μέχρι τέλους. Εντός έδρας μετρούν επτά νίκες και μόλις μια ήττα, συνηθίζουν να διαλύουν τις αντιπάλους τους σκοράροντας κατά μέσο όρο 93.6 πόντους ανά παιχνίδι και κόντρα στην Μπάμπεργκ δεν αναμένουμε αλλαγή σκηνικού.

Η Μπάμπεργκ από την πλευρά της, βρίσκεται στη 10η θέση με ρεκόρ 7-10, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 63-58 από την Ούνιξ και πλέον το έργο της για πρόκριση στην επόμενη φάση έχει δυσκολέψει αρκετά, μιας και βρίσκεται δυο νίκες πίσω από την οκτάδα. Αν αναλογιστεί κανείς πως ακολουθεί μια σχεδόν σίγουρη ήττα από την ΤΣΣΚΑ, τότε καταλαβαίνουμε πως οι Γερμανοί έχουν ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης. Αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να βρεθούν πιο κοντά στο στόχο τους, η ΤΣΣΚΑ σκοράρει χωρίς σταματημό στη Ρωσία και η Μπάμπεργκ θα ανοιχτεί, μην έχοντας άλλη επιλογή. Το όριο των 166.5 πόντων φαντάζει αρκετά χαμηλό στο συγκεκριμένο ματς και επιλογή μας θα αποτελέσει το Over.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.