Σάββατο σήμερα (10/12) και η προσοχή μας στρέφεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Στοιχηματικά, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το πρόγραμμα της ημέρας, και συγκεκριμένα από Τουρκία, Ελλάδα και Ισπανία! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ που προκύπτουν.

Επιρρεπής στην άμυνα η Μπεσίκτας

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και τον αγώνα Μπεσίκτας – Τόφας Μπούρσα. Η Μπεσίκτας έχει σταθερή πορεία και να παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αλλά λόγω της μεγάλης δυναμικότητας πολλών ομάδων της λίγκας είναι δύσκολο να παραμείνει στην πρώτη τετράδα μέχρι το τέλος. Ο Σαρίτσα, πάντως, έχει στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ και το ερώτημα είναι πως θα αντεπεξέλθει με 14 εβδομάδες αγώνων στο Champions League. Η νεοφώτιστη Τόφας ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ωστόσο υπέστη στη συνέχεια τέσσερις σερί ήττες και το αρνητικό σερί αυτό τερματίστηκε με τον θρίαμβο επί της Φενέρ. Δεν είναι καθόλου εύκολη η αποστολή της Μπεσίκτας, η οποία τελευταία είναι επιρρεπής άμυνα. Η Τόφας είναι επικίνδυνη επιθετικά, μπορεί να πετύχει πάνω από 80 πόντους και να απειλήσει. Άλλωστε κατάφερε να σκοράρει 70 πόντους σε τρεις περιόδους απέναντι στην κορυφαία άμυνα της Φενέρ και έπειτα να δεχθεί πίεση ενώ εκείνη έπαιζε με τον χρόνο. Καλή επιλογή το Over 160.

Over το Κόροιβος – Τρίκαλα

Συνεχίζουμε με ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι Κόροιβος Αμαλιάδας – Τρίκαλα. Κόροιβος και Τρίκαλα ισοβαθμούν με ρεκόρ 2-7, μαζί με τις Δόξα και Λαύριο και ήδη φαίνεται πως αυτές θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο  αντίπαλοι έχουν πετύχει τις νίκες στις έδρες τους, άρα σήμερα το προβάδισμα το έχει ο Κόροιβος που παίζει στο «σπίτι» του. Οποιαδήποτε επιλογή νικητή ή χάντικαπ, ωστόσο, εμπεριέχει ρίσκο. Αυτό που έχει αξία στο pregame είναι η επιλογή του Over 151.5. Ο Κόροιβος έχει με διαφορά τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενος 85 πόντους ανά αγώνα (89+ με τις τέσσερις παρατάσεις που έχει παίξει), ενώ στην επίθεση είναι μέτριος, πετυχαίνοντας 73 πόντους κατά μέσο όρο. Το σύνολο των Τρικάλων δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή, άκρως άναρχη και ταλαντούχα επιθετική ομάδα, όμως, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, σήμερα θα παρασυρθεί από τον Κόροιβο. Καλή επιλογή λοιπόν το Over 151.5.

«Μάχη» στη Μάλαγα

Ολοκληρώνουμε με την ισπανική ACB και την αναμέτρηση Ουνικάχα Μάλαγα – Βαλένθια. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με ρεκόρ 7-3. Η Μάλαγα έχει το δυνατότερο ρόστερ των τελευταίων ετών, αλλά είναι πάρα πολύ ασταθής και σε πολλά ματς παρουσιάζεται απαράδεκτη. Τις τελευταίες εβδομάδες, βέβαια, βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα με έξι νίκες σε επτά αγώνες και μοναδική ήττα εκείνο το 72-69 από την Μπάγερν για το Eurocup στα τελευταία δευτερόλεπτα. Φορμαρισμένη, όμως, είναι και η Βαλένθια, με επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, με μοναδική ήττα πριν 25 μέρες από την Μπανταλόνα. Θα γίνει μεγάλη μάχη, φυσιολογικά δίνεται οριακό φαβορί η γηπεδούχος Μάλαγα, όμως δεν αξίζει να ποντάρουμε πάνω της. Ωστόσο, έχει αξία το Under 157.5, διότι αμφότερες παίζουν εξαιρετική άμυνα το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, την περσινή σεζόν με τους ίδιους προπονητές, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τέσσερις φορές, δύο  στην κανονική περίοδο και δύο στην προημιτελική φάση των πλέι-οφ, και καμία φορά το τελικό αποτέλεσμα δεν ξεπέρασε το σημερινό όριο (59-88, 79-75, 77-65, 81-70). Όλα τα παραπάνω ωθούν στην επιλογή του Under 157.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Tags:
Betarades.gr