Ανοίγει η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Euroleague σήμερα (16/03) με 4 αναμετρήσεις. Σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αρμάνι Μιλάνο τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Μπάμπεργκ φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πράσινοι» από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα μακριά από την έδρα τους, ωστόσο στο ΟΑΚΑ τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς εκεί έχουν ρεκόρ 11-1. Σήμερα υποδέχονται τη Ρεάλ και θέλουν τη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν στο «κλείδωμα» της πρόκρισης στην επόμενη φάση και να «κυνηγήσουν» το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Το πρόγραμμα του ΠΑΟ μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αν εξαιρεθεί το παιχνίδι με την Αρμάνι την επόμενη αγωνιστική. Ενδεχομένως να κινδυνεύσει ακόμη και με αποκλεισμό, αν και αυτό το σενάριο δεν είναι το επικρατέστερο, καθώς απέχει δύο νίκες από την 9η Νταρουσάφακα και έχει το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Η ισπανική ομάδα, από την πλευρά της, έχει εξασφαλίσει ήδη το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ, ενώ χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να οριστικοποιήσει και το πλεονέκτημα έδρας.

Εδώ και καιρό η Ρεάλ προβληματίζει, με την Μπαρτσελόνα χρειάστηκε τις «τρέλες» του Γιουλ για να πάρει το ματς, με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν εντυπωσιακή για ένα ημίχρονο και «άνοστη» στη συνέχεια. Γενικότερα, δίνει την εντύπωση ότι κάνει μια μικρή «κοιλιά» τώρα για να είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα πιο κρίσιμα σημεία της σεζόν. Αν όντως ισχύει αυτό, θα έχει πολλές ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου. Μία από τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού ήταν στη Μαδρίτη όπου ηττήθηκε με 87-84, στην έδρα του γίνεται ισχυρότερος, αξίζει η νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση οριακού φαβορί.

Χαμηλό σκορ στο Μπάμπεργκ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπάμπεργκ – Φενέρμπαχτσε. Η Μπάμπεργκ μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά δε θα «χαριστεί» σε κανέναν. Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να βρίσκεται στην 4η θέση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει εξασφαλισμένο το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Θα παραταχθεί, επομένως, στο σημερινό παιχνίδι με απόλυτη προσοχή. Παράλληλα, χωρίς τον Σλούκα παίζει κακό και ανοργάνωτο μπάσκετ, γεγονός που την αναγκάζει να «σφίγγει» την άμυνά της. Αναμένεται σκληρό ματς με χαμηλό σκορ, όπως έγινε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που η Φενέρ νίκησε 67-66. Καλή επιλογή το Under 154.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku