Παρασκευή (13/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με δυο από αυτά και συγκεκριμένα με τις αναμετρήσεις ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αρμάνι Μιλάνο και Παναθηναϊκός – Εφές. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ασταμάτητη στο «σπίτι» της η ΤΣΣΚΑ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 19:00 με μοναδικό στόχο τη νίκη, ωστόσο πρόκειται για ένα άνισο παιχνίδι, καθώς οι Ρώσοι είναι κλάσεις ανώτεροι και η Αρμάνι βρίσκεται σε σύγχυση. Το σύνολο του Ιτούδη φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-4, πραγματοποιεί φανταστικές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια του και γενικώς δείχνει να είναι μια ταχύτητα πάνω απ’ όλες σχεδόν τις ομάδες της φετινής διοργάνωσης. Εντός έδρας μετρά έξι νίκες και μόλις μια ήττα, συνηθίζει να «σκοτώνει» τους αντιπάλους του, και οι 92,5 πόντοι που σκοράρει κατά μέσο όρο, δύσκολα κοντράρονται.
Οι Ιταλοί από την πλευρά τους βρίσκονται στη 15η θέση με ρεκόρ 4-12, είναι κακοί τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και γενικώς δείχνουν να βρίσκονται σε βαθιά κρίση την οποία αδυνατούν να διαχειριστούν. Σήμερα δίνουν το πιο δύσκολο ματς που θα μπορούσαν να δώσουν και αν δεν αλλάξει τραγικά κάτι στην παρουσία τους, θα γνωρίσουν βαριά ήττα. Επιλογή μας αποτελεί το Over 93.5 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιας και η Αρμάνι δύσκολα θα κρατήσει τη «ρώσικη αρκούδα» κάτω από το μέσο όρο της.

Θα ψάξει αντίδραση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε την Εφές στις 21:45, σε ένα ματς όπου θα ψάξει πάση θυσία τη νίκη ώστε να ανακάμψει βαθμολογικά και ψυχολογικά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα (77-69). Εντός έδρας παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατός με επτά νίκες και μόλις μια ήττα, ωστόσο πιθανόν να μην μπορέσει να διαχειριστεί εύκολα την ήττα από την οποία προέρχεται. Κίνητρο πάντως υπάρχει και μάλιστα μεγάλο, καθώς οι «πράσινοι» με νίκη θα ανεβούν στην 5η θέση και θα φτάσουν μόλις στο -1 μέχρι και από την 3η της βαθμολογίας, Ρεάλ.
Η Εφές από την άλλη, βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 8-8, είναι μόλις μια νίκη πίσω από την οκτάδα έχοντας και παιχνίδι λιγότερο και γενικώς μέχρι στιγμής είναι από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες της διοργάνωσης όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη επιλογή pre-game, θα περιμένουμε το τζάμπολ και την πορεία θα επιλέξουμε κάτι στο live.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.