Σάββατο (14/01) σήμερα και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στα ελληνικά δρώμενα όμως διεξάγεται ο ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ και αυτό είναι και το παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Το προβάδισμα ο Άρης λόγω έδρας

Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 17:00, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Το σημερινό ματς δεν αφήνει καθόλου ασυγκίνητους τους δυο μονομάχους, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί βασικό στόχο των δυο ομάδων, μιας και το πρωτάθλημα είναι κατειλημμένο από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό εξ’ αρχής. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δυο ομάδες μονομάχησαν και την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να παίρνει μια άνετη νίκη με 81-61, όντας ανώτερη σε όλους τους τομείς. Η διαφορά προήλθε κυρίως από τα αμυντικά λάθη του Άρη και την ευστοχία του Ούκιτς πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, με τους Θεσσαλονικείς να μην καταφέρνουν να επιστρέψουν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Το σημερινό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς ο Άρης βελτιώνεται αισθητά μέσα στο «σπίτι» του, ενώ η ΑΕΚ το τελευταίο δίμηνο χωλαίνει αρκετά μακριά από το ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας ακόμη και αποκαρδιωτικές εμφανίσεις σε πολλές περιπτώσεις. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αναμένεται ηλεκτρισμένη μιας και οι φίλοι του Άρη διψούν για μια διάκριση, ενώ το «Παλέ» από μόνο του, αναμένεται να ασκήσει πίεση στο «Δικέφαλο». Θεωρούμε πως ο Άρης θα έπρεπε να παίζεται με -4,5 ή 5,5 πόντους, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρείες τον δίνουν ως οριακό φαβορί, κάνοντας το έργο μας ακόμη ευκολότερο. Η απλή νίκη των γηπεδούχων σε αποδόσεις κοντά στο 1.70 έχει αρκετή αξία, καθώς η έδρα, η κρισιμότητα του ματς και η «δίψα» του Άρη για εκδίκηση μετά την 20άρα της περασμένης εβδομάδας, αναμένεται να δώσουν στους Θεσσαλονικείς την πρόκριση, παρά το γεγονός πως οι δυο ομάδες έχουν πολύ μικρές διαφορές αγωνιστικά. Επιλογή μας λοιπόν η νίκη του Άρη.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.