Με τα παιχνίδια του Champions League να πρωταγωνιστούν συνεχίζεται η δράση την Τρίτη (29/11). Από ελληνικής πλευράς, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Πολωνία με αντίπαλο τη Ζιέλονα Γκόρα (19:00), ενώ ο Άρης υποδέχεται τη Μονακό στις 21:00. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το παιχνίδι του Άρη”, αλλά και η αναμέτρηση της Νίμπουρκ με την Ντομζάλε. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από τους αγώνες της ημέρας.

Μπορεί ο Άρης

Ξεκινάμε με το παιχνίδι του Άρη απέναντι στη Μονακό. Ο Άρης προέρχεται από δύο σερί ήττες στο Champions League, αμφότερες εκτός έδρας (Νίμπουρκ 87-79, Φρανκφούρτη 81-74) και συνεχίζει με ρεκόρ 4-2. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τη Μονακό, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε 93-74 της Νίμπουρκ και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, ισόβαθμη με την Μπάνβιτ, με ρεκόρ 5-1. Ο Άρης ακόμη… ψάχνεται, οι επιλογές των ξένων παικτών δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, ενώ ήταν και άτυχος, χάνοντας σημαντικούς αθλητές με τραυματισμούς. Στα του αγώνα, τώρα, θεωρούμε ότι η ομάδα του Πρίφτη μπορεί να νικήσει τη Μονακό, η οποία είναι μία καλή ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο. Θα “μιλήσει”, λοιπόν, ο… νόμος του Αλεξανδρείου και πιστεύουμε ότι ο Άρης θα επικρατήσει και θα επαληθεύσει το -3.5 στο οποίο προσφέρεται.

Επιλογή το Under

Η δεύτερη πρόταση από τα σημερινά παιχνίδια, προκύπτει από αυτό ανάμεσα στη Νίμπουρκ και την Ντομζάλε. Η Νίμπουρκ, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μονακό, μπορεί απόψε να επανέλθει στις επιτυχίες. Μπορεί να το κάνει, μάλιστα, σχετικά εύκολα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με νίκες και χάντικαπ όταν παίζει η Ντομζάλε, η οποία εμφανίζει τα χαμηλότερα σκορ στη διοργάνωση (54-62 με Άρη, 59-55 με Μονακό, 56-61 με Φρανκφούρτη, 78-59 με Μπάκεν, 76-61 με Ναχαρίγια, 53-60 με Μπάνβιτ). Ποτέ σε ματς της δε σημειώθηκαν περισσότεροι από 137 πόντοι, το ίδιο αναμένουμε να συμβεί και σήμερα με τη Νίμπουρκ οπότε η προφανής επιλογή είναι το Under 143.5.

Με την άμυνα η ΑΕΚ

Τέλος, στο ματς της ΑΕΚ με τη Ζιέλονα Γκόρα, αν και είναι προτιμότερο να περιμένουμε το live, θα επιδιώξουμε μία στοιχηματική προσέγγιση. Η ΑΕΚ είναι το Νο2 του ομίλου, πίσω από την Μπεσίκτας, και σήμερα πρέπει να συνεχίσει με νίκη. Ο Γιούρι Ζντοβτς είχε πολλά να πει στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, δήλωσε ότι οι παίκτες του έπαιξαν άθλια και λογικά θα τους έχει βάλει σε πρόγραμμα… εξιλέωσης στα επόμενα ματς. Η ΑΕΚ θα δώσει μια έντονη μάχη, ιδιαίτερα στην άμυνα και θα επιστρέψει εκεί που βρισκόταν πριν τα δύο τελευταία παιχνίδια, με Ολυμπιακό και Παρτιζάν δηλαδή να δέχεται κάτω από τους 60 πόντους. Αξίζει ποντάρισμα στο Under 70.5 πόντοι της Ζιελόνα Γκόρα που στα τέσσερα παιχνίδια της δεν ξεπέρασε τους 70 πόντους και στο ένα από τα άλλα είχε 72, στο 72-70 με τη Λούντβιγκσμπουργκ.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.