Πέμπτη (09/02) σήμερα και στο κουπόνι μπάσκετ ξεχωρίζουν πέντε αναμετρήσεις για την Euroleague. Εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε, κατά κύριο λόγο, με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr.

Παναθηναϊκός και Μπάμπεργκ διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 21:15, για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-9, προέρχονται από τη νίκη με 79-84 στην Πόλη επί της Γαλατάσαραϊ και καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους εντός της πρώτης οκτάδας και να μην μπλέξουν σε τυχόν περιπέτειες. Η Μπάμπεργκ από την πλευρά της είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-13, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 90-75 κόντρα στην Μακάμπι όντας εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση και κόντρα στον Παναθηναϊκό καλείται να κάνει την έκπληξη ώστε να αποκτήσει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δυο νίκες πίσω από την πρώτη οκτάδα.

Αρκετά «σκληρή» η Μπάμπεργκ

Η Μπάμπεργκ απέχει δύο νίκες από Εφές και Νταρουσάφακα που έχουν 10-11 και ισοβαθμούν στις θέσεις 8-9, έχει στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος αγώνες με τις δυο τουρκικές, εντός με Νταρουσάφακα από την οποία είχε ηττηθεί 72-70 στην Πόλη και εκτός με Εφές την οποία είχε νικήσει 91-83 στην Γερμανία, επομένως έχει κάτι να «κυνηγήσει» αλλά πρέπει να πετύχει μια «μεγάλη» νίκη όπως απόψε στο ΟΑΚΑ. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει μια σπουδαία νίκη με 83-84 ανατρέποντας το 83-73 τρία λεπτά πριν το τέλος αφού κράτησε την αντίπαλό του άποντη και τελικά σκόραρε ο Καλάθης σχεδόν στη λήξη. Όπως στον αγώνα της Γερμανίας, έτσι και απόψε αναμένεται μεγάλη μάχη με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός σπάνια κάνει μεγάλες διαφορές στην έδρα του και η Μπάμπεργκ είναι «σκληρό καρύδι» για να μείνει μακριά και να μην προσπαθήσει ανατροπή. Η σοφή επιλογή είναι η Μπάμπεργκ +7.5.

Πιθανά Over σε Τουρκία και Ρωσία

Και στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και προκύπτουν κάποιες καλές επιλογές. Ξεκινώντας από το ματς της Ούνιξ με τη Ρεάλ κρατάμε το «διπλό», μιας και οι Ρώσοι δεν δείχνουν ικανοί να κοντράρουν τη «βασίλισσα» σε καμία περίπτωση. Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Εφές με την Αρμάνι Μιλάνο, εκεί όπου θα κρατήσουμε το Over 170.5, καθώς οι Ιταλοί δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο και θα δώσουν ακόμη λιγότερη σημασία στην ήδη προβληματική αμυντική τους λειτουργία, ενώ η Εφές είναι ομάδα που σκοράρει κατά ριπάς.

Το Over 158.5 κρατάμε και από την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς αμφότερες οι ομάδες είναι ικανότατες στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ η επιστροφή του Τεόντοσιτς για τη ρώσικη «αρκούδα» αναμένεται να δώσει περισσότερο ρυθμό στο ματς και να βοηθήσει στην επαλήθευση της πρότασής μας. Τέλος, στο παιχνίδι της Μακάμπι με την Μπασκόνια, κρατάμε το «διπλό» και το Over 160.5 πόντοι, μιας και η Μπασκόνια είναι σαφώς ανώτερη, η Μακάμπι δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο όντας τρεις νίκες κάτω από την πρώτη οκτάδα και αμφότερες οι ομάδες είναι ικανότατες επιθετικά και με ορισμένα αμυντικά κενά.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.