Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα, Παρασκευή (09/12) για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον στρέφεται κατά κύριο λόγο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ούνιξ Καζάν (21:45). Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Γαλατασαράι (20:00), η Αναντολού Εφές την Μπαρτσελόνα (19:00), ενώ η Σάσκι Μπασκόνια φιλοξενεί την Νταρουσάφακα (22:00). Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ξεκινάμε από τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ούνιξ Καζάν. Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Ούνιξ, αλλά για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη σήμερα. Άλλωστε, ακόμη και ομάδες που αναμενόταν να διαδραματίσουν συμπληρωματικό ρόλο στη διοργάνωση, διέψευσαν τα προγνωστικά και εμφανίζονται άκρως ανταγωνιστικές. Μία από αυτές είναι και η σημερινή αντίπαλος των “ερυθρόλευκων”, η οποία μπορεί να φιγουράρει στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας, αλλά από τη στιγμή που απέχει μόλις δύο νίκες από την πρώτη οκτάδα, κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι δε διατηρεί ελπίδες εισόδου στα πλέι οφ.

Η ένταση των αγώνων κάθε εβδομάδα «κουράζει» τις ομάδες και η αξία των 16 συνόλων επιτρέπει νίκες όλων σε όλες τις έδρες. Ο Ολυμπιακός, επομένως, πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός και αν το κάνει αυτό, θα κερδίσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Το κύριο μέλημα του Σφαιρόπουλου θα είναι να περιοριστεί ο Λάνγκφορντ και όταν γίνει αυτό θα αποσυντονιστεί όλη η Ούνιξ. Λίγο «τσιμπημένο» όριο το 155.5 για τον Ολυμπιακό εντός έδρας, παρά τα μεγάλα τελευταία σκορ της Ούνιξ και με τον Στολ πια στο ρόστερ της, η προτιμότερη επιλογή είναι το Under!

Αναμονή για το live

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι, θεωρούμε ότι οι “πράσινοι” θα φτάσουν στη νίκη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να τους έχει εμπιστοσύνη ότι θα πετύχουν εύκολα το στόχο τους. Άλλωστε, το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ κέρδισε με σχετική άνεση μόνο τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ… ζορίστηκε αρκετά κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις Κάουνας και Νταρουσάφακα. Προτιμότερο, λοιπόν, να περιμένουμε το live και να επιλέξουμε τα στοιχήματά μας ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, κλίνουμε προς το Under 156.5 πόντους στο Εφές Αναντολού –Μπαρτσελόνα, ποντάροντας στην εξαιρετική άμυνα των “μπλαουγκράνα”, ενώ στο Σάσκι Μπασκόνια – Νταρουσάφακα, δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με την απλή νίκη τους σε αποδόσεις πάνω από 1.55 να αποτελεί μία αξιόλογη επιλογή.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Tags:
Betarades.gr