Σάββατο (26/11) σήμερα και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, με το κουπόνι μπάσκετ να είναι πλούσιο. Καταλήγουμε σε τετράδα προτάσεων από Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας επιλογές. 

Ξεκινάμε με Τουρκία και την αναμέτρηση της Γκαζιαντέπ με την Μπάνβιτ. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Γκαζιαντεπσπόρ στην έδρα της Τόφας και με το 72-87 που πέτυχε έφτασε το ρεκόρ της στο  2-5. Το δεύτερο ημίχρονο της «άνηκε» αφού μετά το «ρευστό» 40-39 του πρώτου ημιχρόνου η Γκαζιαντεπσπόρ έφτασε να προηγείται μέχρι και τους 21 πόντους, περίπου στα μέσα της τετάρτης περιόδου. Η Μπάνβιτ συνεχίζει την τέλεια πορεία της στο τουρκικό πρωτάθλημα αφού νίκησε την μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ισόβαθμή της Εφές με 69-68 και έμεινε μόνη αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Το θέμα της Μπάνβιτ όμως είναι η κούραση διότι φτάνει στα άκρα το κάθε ματς τις τελευταίες εβδομάδες και κάπου θα την «πατήσει». Σήμερα το απόγευμα στην έδρα της Γκαζιάντεπσπορ κινδυνεύει το αήττητο της Μπάνβιτ απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Οι αγορές του αγώνα άνοιξαν με 5.5 πόντους πλεονέκτημα στην Γκαζιάντεπσπορ και αυτή τη στιγμή η γηπεδούχος προσφέρεται φαβορί για τη νίκη. Η επιλογή έγινε στο πλεονέκτημα +4.5 για την Γκαζιαντεπσπόρ. 

Over στη Γερμανία 

Συνεχίζουμε με Γερμανία, στρέφοντας την προσοχή μας στο παιχνίδι της Φοίνιξ Χάγκεν με την Μπάγερν Μονάχου. Η μοναδική ομάδα της Μπουντεσλίγκα που δεν έχει νίκη είναι ακόμη η Χάγκεν που υπέστη ακραία συντριβή, με 116-64 στην έδρα της Ουλμ, και συνεχίζει με ρεκόρ 0-10. Η Μπάγερν έφτασε το ρεκόρ 8-1 με τη νίκη 85-72 επί της Ράστα Βέχτα, μια νίκη που ήρθε από μέτρια εμφάνιση της ομάδας του Τζόρτζεβιτς αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε 43-42 και «καθάρισε» στην επανάληψη. Έπειτα για το Eurocup η Μπάγερν έκανε πολύ καλή εμφάνιση στη Μούρθια, νίκησε 79-90 και εξασφάλισε την πρόκριση τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης. Η Μπάγερν θα νικήσει εύκολα και θα κάνει πολύ μεγάλη επίδοση απέναντι στην πολύ αδύναμη άμυνα της γηπεδούχου επομένως με όριο 168.5 δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το Over, ένα όριο που δεν έμεινε εκεί και έχει φτάσει ήδη στο 172.5 με τάσεις ανοδικές. 

Τρίτος “σταθμός” του σημερινού μας ταξιδιού είναι η Ισπανία και πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Εστουντιάντες με την Γκραν Κανάρια. Η Εστουντιάντες ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 92-80 και συνεχίζει στην ACB με ρεκόρ 3-5. Η Γκραν Κανάρια διατηρεί ρεκόρ 4-5 μετά την ήττα με 68-76 από τη Ρεάλ. Στο πρώτο ημίχρονο η Γκραν Κανάρια προηγήθηκε 39-37, διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι τη λήξη της τρίτης περιόδου με 56-55 όμως στην τελευταία περίοδο κόλλησε επιθετικά και υπέστη την ανατροπή. Έπειτα, για το Eurocup, νίκησε με 98-87 τη Νίζνι Νοβγκόροντ. Οι “φοιτητές” καθοδηγούνται από τον καταπληκτικό φέτος Έντουιν Τζάκσον, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Λίγκας με 19.8 πόντους ανά αγώνα και μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο όταν παίζει στην έδρα της. Αξίζει ποντάρισμα υπέρ της με τους 4.5 πόντους πλεονέκτημα. 

Ολοκληρώνουμε με Ιταλία και το παιχνίδι της Ντιναμό Σάσαρι με την Κρεμόνα. Με ρεκόρ 4-4 συνεχίζει στην ιταλική λίγκα η Σάσαρι που ηττήθηκε εντός από την Αβελίνο με 70-75. Η Κρεμόνα παρέμεινε τελευταία της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-7 μετά την ήττα 72-76 από την πρωτοπόρο Αρμάνι. Οι προβλέψεις «έλεγαν» για εύκολη ήττα από την κορυφαία ομάδα της Ιταλίας Αρμάνι αλλά η Κρεμόνα αντιμετώπισε στα ίσια την πρωταθλήτρια και μάλιστα προηγήθηκε 59-53 και 61-55 στο πρώτο πεντάλεπτο της τελευταίας περιόδου όμως δέχθηκε σερί 2-13, έμεινε πίσω με 62-68 και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά. Δεν υπάρχει καταλληλότερος αντίπαλος από τη Σάσσαρι για την Κρεμόνα ώστε να ανεβάσει ψυχολογία αφού η ομάδα της Σαρδηνίας μπορεί να ηττηθεί από οποιονδήποτε με πάρα πολλούς τρόπους. Η επιλογή λοιπόν είναι η Κρεμόνα +9.5. 

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. 

Dooku