Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ και στο Betarades.gr θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τέσσερα από αυτά. Συγκεκριμένα με τις αναμετρήσεις Τρίκαλα – Λαύριο, Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου, Ομπραντόιρο – Μανρέσα και Μπάγερν – Φρανκφούρτη.

Ανοιχτό παιχνίδι στα Τρίκαλα

Τρίκαλα και Λαύριο διασταυρώνουν σήμερα τα «ξίφη» τους στις 17:00 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-9, προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους και καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-10, προέρχονται από την οριακή ήττα με 84-87 από την ΑΕΚ, ωστόσο έδειξαν ικανοί να σκοράρουν πολύ και να «κλέψουν» το παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι», θέλουν τη νίκη ώστε να πλησιάσουν τους στόχους τους και θα την κυνηγήσουν με κάθε τρόπο. Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη μάχη να «ανοίξει» αρκετά, έτσι το Over 146 αποτελεί την πρώτη επιλογή μας για σήμερα.

«Σφιχτές» ομάδες Προμηθέας και Κολοσσός

Η δεύτερη επιλογή μας προέρχεται και αυτή από το εγχώριο πρωτάθλημα και τη μάχη μεταξύ Προμηθέα Πάτρας και Κολοσσού Ρόδου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση με ρεκόρ 5-10, προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 73-79 κόντρα στη Δόξα Λευκάδας κι έτσι κατάφεραν να ξεφύγουν από την τελευταία δυάδα που οδηγεί στον υποβιβασμό. Ο Κολοσσός από την πλευρά του είναι στην 5η θέση με ρεκόρ 9-6, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 73-68 επί του ΠΑΟΚ, παίρνοντας τη νίκη κυρίως χάρη στην πολύ καλή αμυντική του λειτουργία. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να συνεχίσουν θετικά ώστε να βρεθούν πιο κοντά στους στόχους τους και δεν αναμένεται να αλλάξουν νοοτροπία σήμερα. Μέχρι στιγμής πορεύονται με την άμυνα και έτσι θα συνεχίσουν. Επιλέγουμε το Under 148.5 που φαντάζει υψηλό.

Προσεκτικές στο πρώτο ημίχρονο

Η τρίτη επιλογή μας για σήμερα προέρχεται από το πρωτάθλημα της ACB και την κόντρα μεταξύ της Ομπραντόιρο και της Μανρέσα. Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 4-14, προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 81-73 από την Εστουδιάντες και καλούνται να βρουν άμεσα λύσεις αν δεν θέλουν να τερματίσουν στην τελευταία θέση. Το σημερινό ματς κόντρα στην ουραγό Μανρέσα είναι κάτι παραπάνω από κομβικό, έτσι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας, το έργο τους για παραμονή θα δυσκολέψει αφάνταστα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην τελευταία θέση με ρεκόρ 3-15, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 63-73 από τη Μούρθια και σε περίπτωση νέας ήττας στην αποψινή αναμέτρηση, δύσκολα θα κρατηθούν στην κατηγορία, όντας με διαφορά η πιο αδύναμη ομάδα της λίγκας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίζονται οι δυο χειρότερες επιθέσεις, το ματς είναι πολύ σημαντικό για αμφότερες ώστε να «ανοίξει» ο ρυθμός και ειδικά από νωρίς, έτσι θα επιλέξουμε το Under 78,5 του ημιχρόνου, που μοιάζει αρκετά υψηλό.

Υποτιμάται πολύ η Φρανκφούρτη

Η τέταρτη και τελευταία μας επιλογή για σήμερα προέρχεται από τη Γερμανία και το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Μπάγερν Μονάχου και Φρανκφούρτη κοντράρονται απόψε στις 21:30 και οι Βαυαροί μοιάζουν να είναι το απόλυτο φαβορί. Βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 15-3, προέρχονται από τη δύσκολη εκτός έδρας επικράτηση με 63-68 επί της Σ. Όλιβερ, ωστόσο μέσα στο «σπίτι» παρουσιάζονται σαφώς ανώτεροι, με το ρεκόρ τους να είναι στο 8-1. Η Φρανκφούρτη από την πλευρά της βρίσκεται στη 10η θέση με ρεκόρ 8-11, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 84-64 επί της Τούμπιγκεν και κατάφερε να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις της, με το ρεκόρ της στα 10 τελευταία να είναι στο 5-5. Σαφώς και είναι ανώτερη η Μπάγερν, ωστόσο οι 18,5 πόντοι που δίνονται ως χάντικαπ στους φιλοξενούμενους μοιάζουν υπερβολή με βάση την εικόνα τους και έτσι οδηγούμαστε στο διπλό.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.