Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μας προσφέρει το σημερινό κουπόνι μπάσκετ και το Betarades.gr σας προσφέρει πεντάδα επιλογών από Ρωσία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία. 

Η δυνατή σημερινή μας επιλογή έρχεται από τη γερμανική αναμέτρηση της Λούντβιγκσμπουργκ με την Άλμπα Βερολίνου (16:30). Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Λούντβιγκσμπουργκ και πήρε τη νίκη επί της Μπρεμερχάβεν με 87-95 φτάνοντας έτσι στο ρεκόρ 6-4 για την Μπουντεσλίγκα. Συνέχισε, δε, με το νικηφόρο 78-96 επί της Σαρλερουά επί βελγικού εδάφους για το FIBA Champions League. Η Άλμπα διατηρεί ρεκόρ 4-4 στην Μπουντεσλίγκα μετά τη νίκη 81-77 επί της ουραγού Χάγκεν και για το Eurocup είχε ρεπό. Η βελτίωση της Λούντβιγκσμπουργκ ήρθε από την καλύτερη επιθετική λειτουργία αφού σκόραρε 99 με την Ζολνόκι, 95 με την Μπρεμερχάβεν και 96 με τη Σαρλερουά ενώ η Άλμπα συνεχίζει τις κάκιστες αμυντικές παρουσίες δεχόμενη 92 από τη Ρίτας, 98 από την Μπέιρουθ, 102 από την Κίμκι, 87 από την Γκέτινγκεν και το «χαμηλό» 77 από την Χάγκεν που που συνέβη λόγω του απαράδεκτου και παράδοξου 18-11 της πρώτης περιόδου. Η βελτιωμένη λοιπόν επίθεση της Λούντβιγκσμπουργκ απέναντι στην μονίμως απαράδεκτη άμυνα της Άλμπα συνηγορούν στην επιλογή του Over 164.5. 

Υψηλά σκορ σε Μόσχα και Μιλάνο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Κίμκι Μόσχας με την Ενισέι (16:00). Με ρεκόρ 2-1 συνεχίζει στην VTB η Κίμκι που νίκησε άνετα την Ούνιξ με 87-70 λόγω μεγάλης βελτίωσης της άμυνάς της στο δεύτερο ημίχρονο μειώνοντας το παθητικό της από τους 42 στους 28 και έπειτα για το Champions League νίκησε ξανά άνετα, αυτή την φορά την Μπιλμπάο εκτός έδρας με  71-92. Η Ενισέι έχει να δώσει αγώνα για την VTB League από τις 29 Οκτωβρίου, που είχε νικήσει 79-81 την Πάρμα φτάνοντας έτσι στο ρεκόρ 3-2 οπότε τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα μοναδικά ματς που έπαιξε ήταν εκείνα για το FIBA Europe Cup στα οποία νίκησε την Πρίστινα 102-101 (παράταση, 87-87 κανονική διάρκεια) και τη Ρίλσκι με 104-84 την περασμένη εβδομάδα. Η Κίμκι έχει βρει ξεκάθαρα επιθετικό ρυθμό, είναι ικανή να σκοράρει πάνω από 90 πόντους και η ικανότατη Ενισέι θα ακολουθήσει, επομέως η επιλογή είναι το Οver 169.5. 

Μετακινούμαστε στην Ιταλία για το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τη Σάσαρι (21:45). Η Αρμάνι απέχει τόσο πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες στην Ιταλία που ακόμα και όταν παίζει άσχημα, έστω αμυντικά με τους 97 πόντους που δέχθηκε από την Τορίνο, καταφέρνει να επικρατήσει, παίρνοντας μεγάλη ώθηση από την τρεμορή αποτελεσματικότητά της στην επίθεση. Κάνει τις μεγαλύτερες επιδόσεις των τελευταίων 10 ετών με 89 πόντους ανά αγώνα στην Ιταλία και 91 πόντους ανά αγώνα στην Euroleague και αυτή η άνεση της επιτρέπει να είναι πολύ επιρρεπής στην άμυνα. Στο ίδιο μοτίβο αναμένεται και ο αποψινός αγώνας με τη Σάσσαρι, μια Σάσσαρι που δεν είναι η ταχύτατη άναρχη ομάδα του Σακέτι αλλά συνεχίζει να τρέχει όταν βρίσκει την ευκαιρία. Άλλο ένα παιχνίδι λοιπόν με μεγάλο σκορ για την Αρμάνι και την αντίπαλό της, προφανής επιλογή το Over 166.5. 

“Χαμηλές πτήσεις” στη Βαλένθια 

Ολοκληρώνουμε με το ισπανικό ματς της Βαλένθια με τη Σάσκι Μπασκόνια. Η Βαλένθια έκανε πάρα πολύ κακή εμφάνιση στην έδρα της Φουενλαμπράδα και ηττήθηκε 73-68 φτάνοντας το ρεκόρ της στο 4-2. Έπειτα έκανε καλή εμφάνιση και νίκησε 64-73 την Κουμπάν για το Eurocup. Η Μπασκόνια, από την πλευρά της, νίκησε άνετα 82-69 τη Μανρέσα οπότε διατηρεί ρεκόρ 5-2 στην ACB και μετά, για την Euroleague, έκανε… πάρτι απέναντι στη “Φενέρ” του Ομπράντοβιτς, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 86-52. Αναμένεται πολύ μεγάλη μάχη σήμερα και θεωρούμε ότι θα επικρατήσουν οι άμυνες. Επιλογή λοιπόν το Under 162.5. 

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. 

Dooku by Betarades.gr