Αρκετά παιχνίδια στο κουπόνι μπάσκετ του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις επιλογές, από Τουρκία, Ισπανία και Γερμανία! Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Ξεκινάμε από τη γειτονική Τουρκία και τον αγώνα Μπαλικεσίρ – Μπεσίκτας. Η Μπαλικεσίρ στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος παρουσίασε οικτρή εικόνα, άλλαξε στη συνέχεια προπονητή, αλλά ηττήθηκε εκ νέου, από την Τραμπζονσπόρ, ενώ στη συνέχεια είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, κόντρα στην οποία δεν κατάφερε, φυσιολογικά, να πάρει κάτι καλό. Επομένως, από σήμερα ξεκινά, ουσιαστικά μία νέα εποχή για τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Μπαλικεσίρ, η οποία καλείται να δώσει “μάχη” προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το έργο της απέναντι στην Μπεσίκτας είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο η ομάδα του  Σαρίτσα παρουσιάζει σημάδια κόπωσης στα τελευταία παιχνίδια της. Είναι απίθανο οι γηπεδούχοι να κερδίσουν, αλλά τουλάχιστον μπορούν να μείνουν κοντά στο σκορ και να πραγματοποιήσουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Επιλογή, λοιπόν, η Μπαλικεσίρ +9.5.

Περνάμε στην Ισπανία και την αναμέτρηση Ομπραντόιρο – Μπανταλόνα. Λόγω της παρουσίας 17 ομάδων στην ACB μόνο μία θα υποβιβασθεί στο τέλος (αν, τελικά, υποβιβασθεί κάποια) και αυτή τη στιγμή η Μανρέσα είναι το μεγάλο φαβορί. Επειδή, όμως, οι 22 αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε είναι πολλές, οι δύο σημερινές αντίπαλοι που ισοβαθμούν με ρεκόρ 3-7, δεν μπορούν, φυσικά, να εφησυχάσουν. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι κακές οι δύο ομάδες, έχουν “στρώσει” κάπως και ο φαβοριτισμός που παρουσιάζεται για την Ομπραντόιρο, με -5.5 χάντικαπ, δηλώνεται λόγω έδρας και λόγω της νίκης στη Μούρθια. Η πλειοψηφία τέτοιων αγώνων κρίνεται στο τέλος αφού δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορές μεταξύ των δύο αντιπάλων. Θα γίνει μεγάλη “μάχη”, οπότε αξίζει το ποντάρισμα στο +5.5 της Μπανταλόνα.

Ολοκληρώνουμε με το πρωτάθλημα τη Γερμανίας και τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπέιρουθ. Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων είναι η φετινή Μπουντεσλίγκα και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι ανήκουν στην πρώτη από αυτές, μαζί με τις Μπάμπεργκ και Ουλμ. Για την Μπάγερν, η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται είναι αναμενόμενη, αλλά για την Μπέιρουθ ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας δεν περίμεναν ότι η ομάδα θα βρίσκεται τόσο ψηλά. Η Μπέιρουθ φιγουράρει απόλυτα δίκαια βρίσκεται στην τετράδα, καθώς όχι μόνο είναι αποτελεσματική,  σοβαρότατη και παίζει άμυνα όταν το χρειάζεται ή επίθεση όταν βολεύει ο ρυθμός, αλλά επιπλέον αποδίδει και πανέμορφο μπάσκετ. Η Μπάγερν είναι το φαβορί απόψε λόγω έδρας και ονόματος, αλλά η Μπέιρουθ ταξίδεψε στο Μόναχο για να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί. Αφού οι εταιρίες επέλεξαν να προσφέρουν φαβορί της τάξης των 10.5 πόντων την Μπάγερν, η προφανής επιλογή είναι η Μπέιρουθ +10.5 διότι όπως αναφέρθηκε, δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά στην κατάταξη και έχει παρουσιάσει καλύτερη εικόνα από την Μπάγερν. Επιλογή λοιπόν η Μπέιρουθ +10.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku