Συνεχίζεται την Τετάρτη (01/03) με πέντε αγώνες η φάση των “16” του Champions League. Στο μοναδικό παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Άρης υποδέχεται τη Βιλερμπάν (19:30), ενώ στα υπόλοιπα ματς, η Καρσίγιακα φιλοξενεί την Μπεσίκτας (19:00), η Λούντβιγκσμπουργκ τη Νεπτούνας (21:00), η Σάσαρι τη Λε Μαν (21:30) και η Βενέτσια υποδέχεται την Αβελίνο (21:30). Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Η βασική πρόταση της ημέρας προκύπτει από την αναμέτρηση της Λούντβιγκσμπουργκ με τη Νεπτούνας. Η Λούντβιγκσμπουργκ πήρε την πρόκριση επί της Μακάμπι Ρισόν στα πλέι οφ της διοργάνωσης ουσιαστικά από τον πρώτο αγώνα, όταν και επικράτησε 66-83. Στη δεύτερη αναμέτρηση δεν απειλήθηκε ποτέ πραγματικά, ενώ κατόρθωσε εκ νέου να επιβληθεί της αντιπάλου της, με 84-82. Η Νεπτούνας, από την πλευρά της, απέφυγε τα πλέι οφ, καθώς κατάφερε να τερματίσει 2η στον όμιλο C, ούσα μία από τις τρεις κορυφαίες δεύτερες της φάσης των ομίλων. Το Σαββατοκύριακο, η Λούντβιγκσμπουργκ είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό της Μπουντεσλίγκα, Ράστα Βέτχτα, και κέρδισε με 74-92, ενώ η Νεπτούνας επιβλήθηκε 59-54 της Πιένο στο πλαίσιο του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο “ζευγάρι” είναι από τα πλέον αμφίρροπα της φάσης των “16”, ανάμεσα στην πάντα ποιοτική Λούντβιγκσμπουργκ και την Νεπτούνας η οποία προσελκύει ποιοτικούς ξένους παίκτες και διαθέτει πάντοτε ταλαντούχους Λιθουανούς. Η πρόκριση θα κριθεί από την απόδοση της κάθε ομάδας στην έδρα της και σήμερα οι Γερμανοί προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί της τάξης των 6.5 πόντων, γεγονός το οποίο υποτιμά τη Νεπτούνας. Προτιμότερη επιλογή το +6.5 της Νεπτούνας και επιπλέον παίζεται το Under 148.5 για ένα ματς που συμμετέχει η ούτως ή άλλως πανίσχυρη άμυνα της Νεπτούνας με εκείνη της Λούντβιγκσμπουργκ που ενισχύεται όταν παίζει στο γήπεδό της.

Περνάμε στο παιχνίδι του Άρη με τη Βιλερμπάν. Ο Άρης βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με γαλλική ομάδας, καθώς στα πλέι οφ κοντραρίστηκε με το Στρασβούργο. Τότε, στο πρώτο ματς, που διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο, όπως και το σημερινό, επικράτησε με 71-52, ενώ ηττήθηκε στη Γαλλία με 81-70. Οι “κίτρινοι”, όπως και στον προηγούμενο γύρο, θα ψάξουν μία νίκη με “καλή” διαφορά στο γήπεδό τους και περιμένουμε ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ, κάτι το οποίο ευνοεί και το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο ματς διπλών αγώνων. Σοφότερη επιλογή είναι το Under 145.5 πόντοι.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku