Ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ του Champions League της FIBA με δύο αναμετρήσεις. Στις 19:00 η Βέντσπιλς υποδέχεται τη Βενέτσια, ενώ μισή ώρα αργότερα γίνεται το πρώτο τζάμπολ στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και το Στρασβούργο, από το οποίο προκύπτει και η βασική μας πρόταση. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ο Άρης δεν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στις τελευταίες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 4η θέση με ρεκόρ 8-6, μετά και από την ήττα με 80-66 από τη Μονακό. Το Στρασβούργο, από την πλευρά του, έμεινε στην 3η θέση του γκρουπ του έχοντας απολογισμό 9 νίκες – 5 ήττες, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του στη συγκεκριμένη διοργάνωση επικράτησε με 70-83 της Μορνάρ στο Μαυροβούνιο. Το Σαββατοκύριακο, στις υποχρεώσεις τους εντός των συνόρων, ο μεν Άρης ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 62-58, το δε Στρασβούργο “διέλυσε” τη Λε Μαν με 92-53. Να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς ενισχύθηκαν με τον Τζάκσον, ο οποίος δεν έχει δώσει δείγματα ιδιαίτερα ποιοτικού παίκτη, και τον Γκόρντον, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο άμεσο μέλλον, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή με πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.

Ισοδύναμοι Άρης και Στρασβούργο

Για να πάμε στα στοχηματικά, οι δύο ομάδες είναι πάνω – κάτω ισοδύναμες και δεν αποκλείεται η πρόκριση να κριθεί στις διαφορές των νικών που θα πάρει η κάθε μία στο γήπεδό της, με τον παράγοντα που να κρίνει τελικά, την επιτυχία να είναι η άμυνα. Στη φάση των ομίλων, οι άμυνες αμφότερων των σημερινών αντιπάλων ήταν από τις κορυφαίες της διοργάνωσης, με μέσους όρους 69.7 πόντους παθητικό για τον Άρη (έχει αφαιρεθεί η παράταση με την Μπάνβιτ) και 68.1 πόντους παθητικό για το Στρασβούργο (έχουν αφαιρεθεί οι δύο παρατάσεις με Τενερίφη και Τσιμπόνα). Όταν τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες με τόσο αποτελεσματικές άμυνες, ο ρυθμός του αγώνα γίνεται ακόμη πιο αργός και η πιθανότητα για να εμφανιστεί ένα χαμηλό σκορ, ενισχύεται. Επιπλέον, δεν υπάρχει ο… κίνδυνος της παράτασης, καθώς ακόμη και αν τελειώσει με ισοπαλία το ματς, Άρης και Στρασβούργο θα πάνε στο δεύτερο παιχνίδι με το ισόπαλο σκορ. Η σοφή επιλογή είναι το Under 145.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku