Πέμπτη (02/02) σήμερα με το αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στην Euroleague. Το κουπόνι μπάσκετ περιλαμβάνει πέντε ματς της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη και η κύρια πρότασή μας προέρχεται από τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ούνιξ Καζάν.

Κάκιστη ήταν η παρουσία της Ούνιξ Καζάν στη «διπλή» αγωνιστική της Euroleague την περασμένη εβδομάδα, καθώς αρχικά ηττήθηκε με81-86 από την Φενέρ στο «σπίτι» της και στη συνέχεια ηττήθηκε και πάλι, από τη Μακάμπι αυτή την φορά με 60-52, μένοντας στο αρνητικό ρεκόρ του 7-13. Όπως δείχνει το τελικό σκορ του αγώνα στο Τελ Αβίβ, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στην επιθετική γραμμή των Ρώσων. Έμειναν πίσω με 33-24 στο ημίχρονο και παρά το γεγονός πως έπαιζαν καλή και σκληρή άμυνα, δεν μπόρεσαν ποτέ να αφυπνιστούν στην άλλη άκρη του γηπέδου. Κακή ήταν η εμφάνιση της ομάδας και στη VTB League, εκεί όπου γνώρισε την ήττα με 75-66 από την Ενισέι.

Με απουσίες ο Ολυμπιακός

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα τη «διπλή» αγωνιστική της Euroleague καθώς δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο χάνοντας με 99-83 από την Αρμάνι, ωστόσο κόντρα στην Μπάμπεργκ βελτίωσε αισθητά την παρουσία του και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 83-77 και να φτάσει στο ρεκόρ του 14-6. Δεν ισχύει το ίδιο και για την παρουσία των «ερυθρολεύκων» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όμως, καθώς ηττήθηκαν εύκολα με 72-59, παρουσιάζοντας σημαντικές αδυναμίες ιδίως επιθετικά και επέτρεψαν στον «αιώνιο» αντίπαλό τους να ισοφαρίσει το ρεκόρ τους, αν και, βέβαια, προστάτευσαν τη διαφορά των 25 πόντων με την οποία είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η Ούνιξ μπορεί να απέχει τρεις ήττες από την πρώτη οκτάδα, ωστόσο, βάσει προγράμματος δεν είναι εύκολο να καλυφθεί αυτή η διαφορά. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι στην πρώτη τριάδα και θα παλέψει μέχρι το τέλος ώστε να μην υποχωρήσει στο βαθμολογικό πίνακα. Στη σημερινή αναμέτρηση ταξίδεψε χωρίς τους Σπανούλη, Λοτζέσκι και Γιανγκ, γεγονός που θα του στερήσει σημαντικούς πόντους στην επίθεση, ενώ είναι πιθανόν αν μην αγωνιστεί ούτε ο Παπαπέτρου. Η Ούνιξ ήταν άθλια επιθετικά με τη Μακάμπι, κάκιστη και με την αδύναμη άμυνα της Ενισέι, και πιστεύουμε πως οι δύο ομάδες θα το «ρίξουν» στην άμυνα και θα επαληθευθεί η επιλογή του Under 151.5 που επιβεβαιώθηκε και στο ΣΕΦ με τη νίκη 88-59 του Ολυμπιακού.
Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τέσσερις αναμετρήσεις. Θα κρατήσουμε τη νίκη της Φενέρμπαχτσε και της Μπάμπεργκ, ενώ στα παιχνίδια Αρμάνι Μιλάνο – Νταρουσάφακα και Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα θα περιμένουμε το τζάμπολ ώστε να επιλέξουμε κάτι στο live.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.