Μία ακόμη… διαβολοβδομάδα της Euroleague ολοκληρώνεται σήμερα, με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων. Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα είναι οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Εφές Αναντολού (19:00), Νταρουσάφακα – Ζαλγκίρις Κάουνας (19:45), Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια (20:00), Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ (21:00) και Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο (22:00).  Στοιχηματικά, έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 99-83 από την Αρμάνι Μιλάνο, παιχνίδι στο οποίο πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις, ενώ η Μπάμπεργκ υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης και, όπως συμβαίνει συνήθως, έχασε ακόμη ένα ματς στο τέλος, με 89-91 αυτή τη φορά.

Η γερμανική ομάδα αποτελεί τον «κακό δαίμονα» των «ερυθρόλευκων» και τους έχει κερδίσει τρεις φορές, δύο πέρσι στο TOP-16 και στον πρώτο γύρο της φετινής διοργάνωσης, με 82-68. Η βασική διαφορά των δύο ομάδων, είναι η συμπεριφορά τους στα τελευταία λεπτά. Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικός όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες, ενώ η Μπάμπεργκ έχει υποστεί τις 9 από τις 13 ήττες στην Euroleague στο τελευταίο λεπτό των αγώνων.

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Μπάμπεργκ σπάνια δίνει στον αντίπαλο τη δυνατότητα να ξεφύγει το σκορ, ενώ ακόμη και όταν συμβαίνει αυτό, οι Γερμανοί έχουν τον τρόπο να επιστρέφουν στη διεκδίκηση της νίκης. Περιμένουμε, επομένως, να γίνει «μάχη» στο ΣΕΦ, με το ματς να κρίνεται στα τελευταία λεπτά. Επιλογή, επομένως, αποτελεί το +8.5 της Μπάμπεργκ.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku