Πολλές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερα παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από τις λίγκες της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr!

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Προμηθέας – ΑΕΚ. Στην καλύτερη κατάστασή του μέσα στη σεζόν βρίσκεται ο Προμηθέας, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια του. Συγκεκριμένα, κέρδισε Λαύριο, Απόλλωνα Πατρών, Κολοσσό Ρόδου και Δόξα Λευκάδας, ενώ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό (67-72) και ήταν κακός απέναντι στον Άρη (80-64). Η ΑΕΚ, από την άλλη πλευρά, δεν παίζει καλά το τελευταίο διάστημα. Νίκησε πολύ δύσκολα στην έδρα της Τρίκαλα, Κύμη και ΠΑΟΚ, τα βρήκε “σκούρα” και στο Λαύριο, ηττήθηκε από τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν εντυπωσίασε απέναντι στη Γιουβέντους και κόντρα στη Μονακό παρουσίασε μέτρια εικόνα. Αυτό που έχει… σώσει την Ένωση είναι οι προσωπικές προσπάθειες των Ούκιτς και Σάκοτα, καθώς της λείπει η ομαδικότητα. Σήμερα, επομένως, είναι μια ευκαιρία για τον Προμηθέα να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας της Πάτρας να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη. Συμπερασματικά, το +6.5 του γηπεδούχου θεωρείται καλή επιλογή.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Τενερίφη – Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τενερίφη είναι η απόλυτη έκπληξη της σεζόν και με ρεκόρ 16-5 βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, χωρίς βέβαια να έχει κάνει ακόμη το ρεπό της στο δεύτερο γύρο της ACB των 17 ομάδων. Η σταθερότητα που τη χαρακτηρίζει μέχρι στιγμής είναι αξιοσημείωτη και η μοναδική πραγματικά κακή της εμφάνιση ήταν στη Μαδρίτη, απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, από την οποία ηττήθηκε με 86-59. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, μπορεί να κατέκτησε το Κύπελλο, αλλά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες προβληματίζει με την απόδοσή της. Πριν από το Κύπελλο δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μάλαγα και έχασε με 82-78, στο Final-8 κέρδισε στην παράταση την Ανδόρα και την Μπασκόνια, ενώ στον τελικό με τη Βαλένθια την “έσωσε” ο Γιουλ. Στη συνέχεια ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια, ακολούθησε το “στραπάτσο” στην Euroleague από την απαράδεκτη φέτος Γαλατασαράι και μόνο απέναντι στην Νταρουσάφακα έδειξε καλό πρόσωπο. Είναι πλέον προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά στη Ρεάλ. Είναι φυσιολογικό για όλες τις ομάδες να περάσουν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος και αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει με τη Ρεάλ. Η Τενερίφη είναι πολύ σκληρή, είναι εξαιρετική ομάδα και στην έδρα της είναι ικανή για τη μεγάλη νίκη, όπως την περσινή με 93-84. Αξίζει ποντάρισμα στο +4.5 της γηπεδούχου.

Πέρα από τις δύο παραπάνω προτάσεις, προκύπτουν δύο ακόμα. Στη Γερμανία, θα πάμε με το Under 144.5 πόντους στον αγώνα Λούντβινγκσμπουργκ – Φρανκφούρτη, καθώς για τα δεδομένα της Μπουντεσλίγκα, Λούντβιγκσμπουργκ και Φρανκφούρτη παρουσιάζουν χαμηλές επιδόσεις, 76 πόντους ανά αγώνα σκοράρει η Λούντβιγκμσπουργκ και δέχεται 77 ενώ η Φρανκφούρτη σκοράρει μόλις 68.8 πόντους και δέχεται 74.5. Μεταξύ τους τα νούμερα αυτά ενδέχεται να μειωθούν κι άλλο, όπως έγινε στο 65-63 του πρώτου γύρου, και είναι πολύ πιθανό να επαληθευθεί η επιλογή του Under. Τέλος, στην Ιταλία θα επιλέξουμε το Under 153.5 στο ματς Τρέντο – Καζέρτα. Η κορυφαία ομάδα του δευτέρου γύρου της ιταλικής λίγκας είναι η Τρέντο και λογικά δε θα συναντήσει προβλήματα απέναντι στην Καζέρτα, η οποία έχει επιθετικά προβλήματα τελευταία. Αυτά θα οξυνθούν απόψε με αντίπαλο την άκρως λειτουργική άμυνα της Τρέντο και το όριο στους 153.5 πόντους κρίνεται μεγάλο.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku