Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η Ευρωλίγκα. Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται απόψε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σάσκι Μπασκόνια. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν, η Νταρουσάφακα την Εφές Αναντολού και η Αρμάνι Μιλάνο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr από τον αγώνα των «ερυθρόλευκων». Η Σάσκι προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στη Μαδρίτης επί της Ρεάλ με 87-91 και συνεχίζει στη διοργάνωση με ρεκόρ 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους, δύο ημέρες πριν επικράτησαν στο ΣΕΦ 91-81 της Αρμάνι Μιλάνο, φτάνοντας και αυτοί στη δεύτερη νίκη τους στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου δεν κατάφερε να λειτουργήσει αμυντικά την Τρίτη, αλλά επιθετικά ήταν εξαιρετική.

«Ανοίγει» το παιχίδι του Ολυμπιακού

Οι δύο αντίπαλοι στη σημερινή αναμέτρηση «κουβαλούν» την κόπωση από τους προηγούμενους αγώνες, 48 ώρες πριν, και δύσκολα θα δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Η Σάσκι Μπασκόνια είναι μία ομάδα που μπορεί να οδηγήσει ένα ματς σε μεγάλο σκορ, στο γήπεδό της είναι ακόμη πιο επιθετική και προχθές αγωνίστηκε ουσιαστικά με οκτώ παίκτες. Περίπτωση μικρής λειψανδρίας, λοιπόν, για τη Σάσκι, που αναγκαστικά θα τρέξει και θα αποφύγει τη μεγάλη πίεση στην άμυνα για να μη υποπέσει σε πολλά φάουλ. Αν και δεν συνηθίζεται σε αγώνα του Ολυμπιακού, η επιλογή είναι το Over 163 πόντοι, με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Μία ακόμη επιλογή προκύπτει από τον τουρκικό «εμφύλιο», ανάμεσα στην Νταρουσάφακα και την Εφές Αναντολού. Οι δύο ομάδες την προηγούμενη σεζόν αναμετρήθηκαν επτά φορές συνολικά,  στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα, στην κανονική περίοδο της BSL και στα πλέι οφ, και καμία φορά δε νίκησε η Νταρουσάφακα. Η Εφές, από την πλευρά της, μπορεί να μην έχει ακόμη κερδίσει στη διοργάνωση, αλλά είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, καθώς υποδέχθηκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ αγωνίστηκε σε Βιτόρια και Πειραιά. Περιμένουμε ντέρμπι απόψε, με τον νικητή να κρίνεται στο τέλος, οπότε, έχει στοιχηματική αξία η νίκη της Εφές Αναντολού, σε απόδοση 2.40.

Στον αγώνα Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης, έχουμε δύο άκρως επιθετικά σύνολα, με μέση επίδοση μέχρι στιγμής 87 πόντους για τους Ιταλούς και 86.3 για τη «βασίλισσα», ενώ αμυντικά εμφανίζουν αδυναμίες δεχόμενες 89 και 79 αντίστοιχα (η Ρεάλ έχει χαμηλό μέσο όρο λόγω του 83-65 της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό). Όσο μεγάλο όριο και να δώσουν οι στοιχηματικές το ζεύγος μπορεί να το ξεπεράσει, οπότε ακόμα και το Over 176.5 πόντοι, παίζεται. Τέλος, στο παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ούνιξ Καζάν, το συγκρότημα του Ιτούδη θα κάνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το 4-0 σήμερα. Στοιχηματικά, ίσως αξίζει μία… ματιά στο Over 166.5 πόντοι, ωστόσο πρόκειται για μια επιλογή που εξαρτάται από το πόσο θα βοηθήσει στο σκοράρισμα η Ούνιξ, που είναι ο αδύναμος «κρίκος» στον αγώνα. Προτιμότερο, λοιπόν, να αφήσουμε αυτό το ματς για το live.

Αυτές ήταν οι στοιχηματικές προτάσεις που ξεχώρισε το Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας και βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, την Euroleague, το Eurocup και το Champions League.