Παρασκευή (10/02) σήμερα και οι τρεις αναμετρήσεις για την Euroleague κρατούν το ενδιαφέρον μας σε υψηλά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, διεξάγονται τα παιχνίδια, Νταρουσάφακα – Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα – Γαλατασαράι, ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με το ντέρμπι της Πόλης, από το οποίο προκύπτει και η σημερινή μας επιλογή. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ματς κομβικής σημασίας στην Πόλη

Νταρουσάφακα και Φενέρμπαχτσε διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 19:00, με τις δυο ομάδες να στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, μιας και βρίσκονται στις θέσεις 9 και 4 αντίστοιχα και θέλουν να διατηρηθούν εντός στόχων. Oι γηπεδούχοι είναι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-11, είναι μια νίκη κάτω από την Εφές ωστόσο υστερούν και σε πιθανή ισοβαθμία και δεν αποκλείεται να πληρώσουν ακριβά τις τάσεις αυτοκτονίας που είχαν στο ματς με την Αρμάνι, μιας και κατάφεραν να χάσουν το παιχνίδι με 89-87, παρά το γεγονός πως είχαν βρεθεί να προηγούνται ακόμη και με 25 (!) πόντους. Η Φενέρ από την πλευρά της επιβλήθηκε με 77-71 της ΤΣΣΚΑ, ήταν εξαιρετική ιδίως αμυντικά και έμεινε μόνη 4η στη βαθμολογία με ρεκόρ 14-7 όντας μια νίκη πίσω από τον Ολυμπιακό. Θέλει να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη και να έχει το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των πλέι οφ. Προβάλει από την αρχή της σεζόν ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, έτσι η τετράδα είναι το λιγότερο που θέλει να «χτυπήσει» η τούρκικη ομάδα.

Ό,τι και αν καταφέρει μέχρι τέλος της σεζόν η Νταρουσάφακα, καλό ή κακό, θα χαρακτηριστεί η πιο «ανόητη» ομάδα της διοργάνωσης, διότι υπέστη ανατροπή από το +25 στο 25’, μια ήττα από την Αρμάνι που ενδέχεται να αποδειχθεί «μοιραία» για την ομάδα του Μπλατ που κάνει προσπάθεια για να παίξει στα πλέι-οφ της κορυφαίας διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές φέτος, για τον πρώτο γύρο της Euroleague, η Νταρουσάφακα κέρδισε στην έδρα της Φενέρ με 64-71 και για τον πρώτο γύρο της BSL, η Φενέρ νίκησε 78-79 στην έδρα της αντιπάλου της με καλάθι του Ντίξον 16” πριν τη λήξη του αγώνα. Ό,τι καλό πέτυχε τον τελευταίο καιρό η Φενέρ το πέτυχε μέσα από την άμυνα, η Νταρουσάφακα χάνει σε ταχύτητα όταν δεν παίζει ο Γουίλμπεκιν (0-5 το ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς αυτόν), η ασφαλέστερη επιλογή όλων μοιάζει να είναι το Under 155.5.

Επιλογές στο live

Οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα – Γαλατασαράι έχουν ξεκάθαρα φαβορί που δεν είναι άλλα από τους γηπεδούχους, ωστόσο οι αποδόσεις στις νίκες τους δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Καλύτερα να περιμένουμε το τζάμπολ και να επιλέξουμε κάτι στο live, όταν ορισμένα σημεία αποκτήσουν στοιχηματικό value.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.