Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα, Παρασκευή (25/11) η 9η αγωνιστική της Euroleague. Στις 19:00 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Σάσκι Μπασκόνια και η Γαλατασαράι την Μπαρτσελόνα, ενώ η «αυλαία» πέφτει με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Νταρουσάφακα στις 21:45. Στοιχηματικά, ο αγώνας των «πράσινων» είναι αυτός που θα μας απασχολήσει κατά κύριο λόγο.

Ξεκινάμε, λοιπόν, τα προγνωστικά μπάσκετ από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είχε μία κακή εβδομάδα, με τις δύο αγωνιστικές της Euroleague. Ηττήθηκε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 87-84 και έπειτα γνώρισε μια πιο επώδυνη ήττα, από τον Ολυμπιακό εντός έδρας με 77-79, φτάνοντας έτσι στο ρεκόρ 4-4. Γενικά ο ΠΑΟ ήταν χειρότερος από τον Ολυμπιακό συνολικά στο ματς και γι’ αυτό βρέθηκε πίσω 39-47 στο ημίχρονο, ενώ όσες φορές και αν προσπέρασε, όπως στο 30’ με 63-61, άμεσα έχανε το προβάδισμα.

Αμφότερες οι ήττες της προηγούμενης εβδομάδας δημιούργησαν πρόβλημα στο «τριφύλλι». Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα, δεν επηρεάζεται από ήττες σε τέτοια ντέρμπι, όπως θα επηρεαζόταν ένας Έλληνας προπονητής για παράδειγμα, γι’ αυτό και στο ματς με τον Άρη η ομάδα του παρουσιάστηκε προσηλωμένη για μια δύσκολη αναμέτρηση. Σήμερα με την Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός είναι «υποχρεωμένος» να κερδίσει για να μη φτάσει στις τρεις σερί ήττες. Βέβαια, η Νταρουσάφακα κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι, καθώς η πλειάδα ποιοτικών ξένων παικτών που διαθέτει έχει βρει «χημεία» υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπλατ. Την άμυνά τους θα προσέξουν κυρίως οι δύο προπονητές και επιλογή αποτελεί το Under 154.5 πόντοι.

Περνάμε στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, με την πρώτη «στάση» να γίνεται στη Μόσχα. Ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ με την Ζαλγκίρις ήταν ο πρώτος χωρίς τον Ντε Κολό και η ΤΣΣΚΑ έκανε κάκιστη εμφάνιση, ιδιαίτερα αμυντικά, αλλά λόγω της μεγάλης ποιότητάς πήρε την έβδομη νίκη της. Η ανατροπή της Μπασκόνια με την Μπάμπεργκ, δείχνει ότι η ομάδα έχει «χαρακτήρα» και μπορεί να αντιμετωπίσει καταστάσεις δύσκολες κατά τη διάρκεια εντός αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ έχει το πληρέστερο ρόστερ στην Ευρώπη αλλά αν της λείπει ένας από τους δύο κορυφαίους παίκτες, δικούς της και γενικά στη διοργάνωση, Ντε Κολό ή Τεόντοσιτς αποσυντονίζεται. Είναι πιθανό να διεκδικήσει μέχρι αργά τη νίκη η Μπασκόνια και να επαληθεύσει το +9.5.

Τέλος, στον αγώνα της Γαλατασαράι με την Μπαρτσελόνα, η τουρκική ομάδα στην έδρα της, που είναι η δύναμή της, έχει μια ευκαιρία απόψε να κάνει άλλη μια νίκη επί της λειψής και άκρως απογοητευμένης Μπαρτσελόνα που δεν έχει ακόμα διαθέσιμους τους πάρα πολλούς σημαντικούς παίκτες, λόγω τραυματισμού. Την τελευταία εβδομάδα η Γαλατασαράι είχε εσωτερικά προβλήματα με τα πειθαρχικά παραπτώματα των Ντέντμον και Ρας στο Κάουνας, όμως, όπως φαίνεται λύθηκαν με την παραμονή του Ντέντμον και την φυγή του Ρας, μία φυγή που δεν αλλάζει κάτι, διότι ο κόουτς Αταμάν δεν τον εμπιστεύθηκε ποτέ. Η λογική λέει πως η ανεβασμένη Γαλατά μπορεί να νικήσει την προβληματική Μπαρτσελόνα. Η σοφότερη επιλογή η Γαλατά +4.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.