Τρίτη (17/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφει. Eurocup και Champions League έχουν την τιμητική τους και εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από κάθε διοργάνωση και συγκεκριμένα με τα παιχνίδια Νίζνι – Λιέτουβος Ρίτας και Άρης – Φρανκφούρτη. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ομάδα του Over η Νίζνι

Νίζνι και Λιέτουβος Ρίτας διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 18:30, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης έναντι των υπολοίπων. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του γκρουπ με ρεκόρ 1-1, προέρχονται από τη συντριβή με 98-76 στην Ιερουσαλήμ από τη Χάποελ και η επιστροφή στις επιτυχίες είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος α δεν θέλουν να χάσουν έδαφος στη μάχη για την πρόκριση στην οκτάδα. Γενικώς συνηθίζουν να δίνουν «τρελό» ρυθμό στα παιχνίδια τους και η τακτική τους θυμίζει πιο πολύ «όσα φάμε κι όσα βάλουμε», γεγονός που του δίνει πλεονέκτημα σε πολλές περιπτώσεις, καθώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυτό το τέμπο όλες οι ομάδες.
Η Λιέτουβος από την άλλη είναι στην τελευταία θέση του γκρουπ με ρεκόρ 0-2, προέρχεται από την ήττα με 88-79 από τη Ζενίτ προβληματίζοντας και πάλι με τα αμυντικά κενά της και κόντρα στη Νίζνι παίζει αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας ουσιαστικά θα τεθεί εκτός μάχης για την πρόκριση. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να μπορέσει να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων και το όριο των 173.5 πόντων μπορεί να φαντάζει υψηλό, ωστόσο μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί.

Θα το παλέψει η Φρανκφούρτη

Δεύτερος σταθμός μας για σήμερα είναι η Θεσσαλονίκη και η κόντρα ανάμεσα σε Άρη και Φρανκφούρτη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 3η θέση του γκρουπ με ρεκόρ 8-4, σε ευρωπαϊκό επίπεδο προέρχονται από τη νίκη κόντρα στη Νίμπουργκ με 83-79, ωστόσο η μεγάλη επιτυχία ήρθε στα εγχώρια δρώμενα, με τον Άρη να κερδίζει την ΑΕΚ και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 19 Φεβρουαρίου. Η Φρανκφούρτη από την πλευρά της βρίσκεται στην 5η θέση του γκρουπ με ρεκόρ 5-7, είναι τρεις νίκες πίσω από τη Νίμπουργκ που κρατάει στα χέρια της την 4η θέση και την πρόκριση και ουσιαστικά έχει τεθεί νοκ άουτ, ελπίζοντας μόνο σε πρόκριση ως καλύτερη 5η ομάδα των ομίλων. Μακριά από το «σπίτι» της μπορεί να έχει μια νίκη και πέντε ήττες, ωστόσο πιστεύουμε πως ο Άρης θα εμφανιστεί κάπως «μεθυσμένος» από την επιτυχία του Κυπέλλου και η διαφορά των 14.5 πόντων που δίνεται υπέρ της Φρανκφούρτης είναι αρκετά μεγάλη. Επιλογή το +14.5 της Φρανκφούρτης.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.