Στο Eurocup επικεντρώνεται σήμερα, Τρίτη (31/01) το ενδιαφέρον στο κουπόνι μπάσκετ. Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν να υποδέχεται την Γκραν Κανάρια, τη Φουενλαμπράδα να φιλοξενεί τη Μούρθια και τη Βαλένθια να παίζει μπροστά στο κοινό της, απέναντι στην Τσεντεβίτα. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το πρώτο παιχνίδι. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προτείνει το Betarades.gr.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν επικράτησε 87-91 εκτός έδρας της Φουενλαμπράδα και διατηρείται μόνη πρώτη στον όμιλο Ε, όντας, παράλληλα, και αήττητη, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν είχε υποχρεώσεις για τη VTB League. Η Γκραν Κανάρια, από την πλευρά της, επικράτησε πολύ εύκολα στη Μούρθια με 67-83 και συνεχίζει στη 2η θέση του ομίλου της με ρεκόρ 2-2. Όσο για την ACB, το προηγούμενο Σάββατο ηττήθηκε με 86-81 από τη Βαλένθια.

Στην πρεμιέρα του TOP-16 του Eurocup, η Κουμπάν είχε πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη με 71-86 στο Λας Πάλμας, δείχνοντας από το ξεκίνημα ποιος είναι το «αφεντικό» του ομίλου. Σήμερα υποδέχεται την Γκραν Κανάρια και αν κερδίσει θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση, κάτι το οποίο θα το κάνει ακόμη και αν ηττηθεί με διαφορά μέχρι 15 πόντους. Η πρωτιά στον όμιλο είναι πολύ σημαντική φέτος στο TOP-16 του Eurocup, δίνοντας πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Αυτό συμβαίνει διότι καταργήθηκαν τα πλέι-οφ με δύο αγώνες εντός και εκτός έδρας και το φετινό σύστημα είναι σειρά πλέι-οφ «Best-of-Three», δηλαδή προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.

Για να κατακτήσει την πρώτη θέση η Γκραν Κανάρια, θα πρέπει σήμερα να καλύψει τη διαφορά του πρώτου αγώνα, να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τη Φουενλαμπράδα και ταυτόχρονα να ηττηθεί η Κουμπάν από τη Μούρθια. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το συγκεκριμένο σενάριο έχει πολύ μικρές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί! Ωστόσο, η Γκραν Κανάρια θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της, καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα ξεκινήσει, λοιπόν, επιδιώκοντας να πάρει τη νίκη σήμερα. Άλλωστε μια νίκη με λογική διαφορά της Γκραν Κανάρια θα οριστικοποιήσει την πρωτιά της Κουμπάν και θα βάλει την ισπανική ομάδα με το ένα «πόδι» στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Επιλογή η νίκη της φιλοξενούμενης σε απόδοση πάνω από 3.00.

Αυτή ήταν η πρόταση του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.