Τετάρτη (11/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση σε Eurocup και Champions League συνεχίζει με αμείωτο το ενδιαφέρον. Υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε στοιχηματικά με δυο από κάθε διοργάνωση και συγκεκριμένα με τα παιχνίδια Λιετκαμπέλις – Ουλμ, Ζενίτ – Λιέτουβος Ρίτας, Τσιμπόνα – Γιουβέντους και Μπεσίκτας – Σάσαρι.

Δυσκολεύεται στα εκτός η Ουλμ
Πρώτος μας σταθμός είναι η Λιθουανία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λιετκαμπέλις και Ουλμ. Οι Λιθουανοί ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στη φάση του Top 16 του Eurocup, ηττήθηκαν με 88-80 στην έδρα της Ούνιξ, ωστόσο έφυγε από τα «πόδια» τους το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα κληθούν να δώσουν σε αυτόν τον όμιλο. Ήταν καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, έχασαν κυρίως από δικά τους λάθη και επιστρέφοντας στο «σπίτι» τους θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη και παράλληλα να αυξήσουν τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς μια νέα ήττα θα έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα.
Η Ουλμ από την πλευρά της έχασε στην πρεμιέρα του Top 16 εντός έδρας με 57-68 από την Μπάγερν, έδειξε κάπως αδιάφορη σε σχέση με το ματς της Μπουντεσλίγκα και δεν αποκλείεται να στρέψει την προσοχή της μόνο στο πρωτάθλημα στο οποίο προπορεύεται. Στον πρώτο γύρο αξίζει να σημειωθεί πως κατάφερε να πάρει μόλις μια νίκη μακριά από την έδρα της. Πιστεύουμε στη νίκη των γηπεδούχων και από τη στιγμή που δίνονται και 2,5 πόντοι υπέρ τους, επιλέγουμε με μεγαλύτερη άνεση το σημείο μας.

Σκορ NBA στα ματς της Ζενίτ
Η δεύτερη επιλογή μας προέρχεται από τη Ρωσία και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ζενίτ και Λιέτουβος Ρίτας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο φανταστικά παιχνίδια, στα οποία αρχικώς γνώρισαν την ήττα με 113-105 από τη Νίζνι για το Eurocup και στη συνέχεια επικράτησαν με 114-110 επί της Κίμκι για την VTB League. Αρέσκονται και συνηθίζουν να δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους, θέλουν τη νίκη πάση θυσία στη σημερινή αναμέτρηση ώστε να ανακάμψουν και δεν έχουν λόγο να αλλάξουν «ταυτότητα» σήμερα.

Η Λιέτουβος από την άλλη, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 76-80 από τη Χάποελ στην πρεμιέρα του Top 16 και στη συνέχεια επικράτησε με 68-61 της Νεβεζίς για το εγχώριο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Δυο μεγάλες μπασκετικές σχολές έρχονται απόψε αντιμέτωπες και το ματς αναμένεται άκρως συναρπαστικό. Πιστεύουμε πως το όριο των 169,5 πόντων είναι βατό για αυτές τις δυο ομάδες, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Over.

Ανοιχτό ματς και στην Κροατία
Τσιμπόνα και Γιουβέντους διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους για τη 12η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Κροάτες προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 81-92 κόντρα στη Μόρναρ, έφτασαν το ρεκόρ τους στο 4-7 ανεβαίνοντας παράλληλα στην 6η θέση του ομίλου D, ωστόσο διατηρούν μικρές ελπίδες πρόκρισης, μιας και βρίσκονται τρεις νίκες μακριά από την τετράδα και ελπίζουν ουσιαστικά να περάσουν ως καλύτεροι πέμπτοι.

Η Γιουβέντους από την άλλη βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με ρεκόρ 7-4, έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής παίζοντας παράλληλα και πολύ ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξει ακόμη μια επιτυχία ώστε ουσιαστικά να εξασφαλιστεί. Αμφότερες παίζουν ωραίο και «ανοιχτό» μπάσκετ, έτσι η επιλογή του Over 161,5 φαντάζει λογική.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.