Τετάρτη (01/02) σήμερα και στο κουπόνι μπάσκετ το Eurocup έχει την τιμητική του. Πέντε αγώνες θα λάβουν χώρα απόψε, ωστόσο η κύρια επιλογή μας προέρχεται από το γερμανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Ουλμ.

Δύο σημαντικές νίκες πέτυχε η Μπάγερν την τελευταία εβδομάδα, καθώς πρωτίστως επικράτησε της Λιετκαμπέλις με 72-78 για το Eurocup και παρέμεινε πρώτη και αήττητη στον όμιλο F, και εν συνεχεία νίκησε 63-68 την Σ. Όλιβερ για την Μπουντεσλίγκα. Η Ουλμ από την πλευρά της, ηττήθηκε 85-84 από την Κίμκι και έμεινε οριστικά εκτός συνέχειας Eurocup, ενώ το Σάββατο έδωσε συνέχεια στην καταπληκτική πορεία της στην Μπουντεσλίγκα με το 63-94 επί της Γκέτινγκεν.

Για την πρεμιέρα του ΤΟΡ-16 η Μπάγερν θριάμβευσε με 57-68 στην έδρα της Ουλμ και αυτή ήταν η αρχή της φανταστικής πορείας της στο ΤΟΡ-16 στο οποίο φαίνεται πως θα τερματίσει πρώτη και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στις φάσεις των πλέι-οφ με σύστημα «Best-of-Three». Για τους φιλοξενούμενους τα έχουμε ξαναπεί, έχουν παρατήσει την προσπάθεια στο Eurocup, αποκλείστηκαν και από το κύπελλο Γερμανίας ώστε να μείνουν απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο τους, να τερματίσουν πρώτοι στην κανονική περίοδο της Μπουντεσλίγκα και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου στην Γερμανία.

Η Μπάγερν θα επικρατήσει και απόψε, θα φτάσει στο 5-0 και σε περίπτωση που νωρίτερα η Κίμκι έχει νικήσει τη Λιετκαμπέλις θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στη Μόσχα για να υπερασπισθεί το +16 του πρώτου γύρου (90-74) και να τερματίσει πρώτη, ενώ σε περίπτωση ήττας της Κίμκι, με νίκη η Μπάγερν απόψε είναι οριστικά πρώτη. Τα νούμερα των Βαυαρών, σε επίθεση και άμυνα, είναι πολύ μεγαλύτερα όταν παίζουν εντός έδρας, στο Eurocup 84.5-77 εντός και 76-65.5 εκτός, στην Μπουντεσλίγκα 91-74 εντός και 79-69 εκτός, επιπλέον στο ένα μεταξύ τους ματς στο Μόναχο, για την Μπουντεσλίγκα, η Ουλμ είχε νικήσει 79-87. Δεν έχει τίποτα να χάσει η αδιάφορη Ουλμ, η Μπάγερν θα «τρέξει» το ρυθμό και θα επαληθευθεί εύκολα το Over 161.5.

Αυτή είναι η κύρια επιλογή μας για σήμερα, ωστόσο όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν και με τα υπόλοιπα παιχνίδια του Eurocup, υπάρχουν και εκεί ορισμένες επιλογές. Αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με το Over στην Αγία Πετρούπολη, με το +9,5 της Λιετκαμπέλις και με το +6,5 της Λιέτουβος Ρίτας. Το ματς της Ουνικάχα με την Άλμπα Βερολίνου θα μας απασχολήσει μονάχα μετά το τζάμπολ και σε live αγορές.

Αυτή ήταν η πρόταση του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.