Τετάρτη (08/02) σήμερα και η αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Champions League και Eurocup έχουν την τιμητική τους με αρκετά παιχνίδια στο σημερινό μενού, ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με δυο από αυτά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

«Κλειστό» ματς στην Πυλαία

ΠΑΟΚ και Παρτιζάν διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 21:00, στο πρώτο από τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ πέρασε ως τέταρτος από τον όμιλο C μετά τη νίκη με 54-84 επί της Βέντσπιλς ενώ η Παρτιζάν πέρασε ως τρίτη από τον όμιλο E, χάνοντας την τελευταία αγωνιστική με 99-85 από την Ντιναμό Σάσαρι. Οι δυο ομάδες είναι «αδελφοποιημένες» τουλάχιστον σε οπαδικό επίπεδο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί σήμερα στο γήπεδο της Πυλαίας. Σε αγωνιστικό επίπεδο ΠΑΟΚ (71.2) και Παρτιζάν (71.7) δεν διαφέρουν πολύ βάσει των μέσου όρων στην επίθεση (έχοντας αφαιρέσει τις παρατάσεις) στη φάση των ομίλων, είναι δυο ομάδες που βασίζονται στην καλή και σκληρή αμυντική τους λειτουργία και όταν τα παιχνίδια τους είναι σε κρίσιμο σημείο, το γυρνούν στο «ξύλο». Το όριο των 146.5 πόντων φαντάζει αρκετά υψηλό για τους δυο αυτούς αντιπάλους, έτσι το Under θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή για σήμερα.

Αδιάφορο το ματς της Ουλμ με τη Λιετκαμπέλις

Δεύτερος σταθμός μας για σήμερα είναι η Γερμανία και η αναμέτρηση της Ουλμ με τη Λιετκαμπέλις. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι εδώ και καιρό, έχουν ρεκόρ 0-5 στη φάση του TOP-16 και έχουν δείξει ξεκάθαρα πως στοχεύουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, εκεί όπου προελαύνουν με ρεκόρ 19-0 (!). Η Λιετκαμπέλις από την πλευρά της είναι στην 3η θέση του γκρουπ με ρεκόρ 1-4, ουσιαστικά έχει μείνει και αυτή εκτός συνέχειας καθώς δεν μπορεί να «πιάσει» τις Κίμκι και Μπάγερν. Και οι φιλοξενούμενοι έχουν επικεντρωθεί στο εγχώριο πρωτάθλημα εκεί όπου βρίσκονται στη 2η θέση, έτσι οι δυο ομάδες δεν αποκλείεται στη σημερινή αναμέτρηση να παίξουν αποκλειστικά και μόνο για το θέαμα, μιας και το παιχνίδι από αγωνιστικής και βαθμολογικής πλευράς δεν έχει καμία απολύτως αξία για τους δυο αντιπάλους. Το όριο των 165.5 πόντων είναι αρκετά βατό για ένα ματς σαν αυτό, έτσι το Over θα αποτελέσει τη δεύτερη και τελευταία επιλογή μας για σήμερα.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.