Με μόνο έναν εναπομείναντα εκπρόσωπο θα συνεχίσει το ελληνικό μπάσκετ γυναικών στην τελική φάση του EuroCup Γυναικών, καθότι μετά τους αποκλεισμούς των Εσπερίδων Καλλιθέας και Δάφνης Αγίου Δημητρίου νωρίτερα σειρά πήραν οι Ελευθερία Μοσχάτου και τα Χανιά που γνώρισαν εκατέρωθεν ήττες από τις Slavia και Bydgoszcz, αντίστοιχα, με 58-61 και 54-84.

Ελευθερία Μοσχάτου – Slavia 58-61

Αν και είχε κερδίσει στο παιχνίδι της Σλοβενίας με 72-71, η Ελευθερία Μοσχάτου λύγισε σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με 58-61 από τον αντίπαλό της και αποχαιρέτησε τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο σε όλο το διάστημα του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά οι πιο ψύχραιμες φιλοξενούμενες έχτισαν μια απόσταση στο τέλος, την οποία και κάλυψαν μέχρι και το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 25-32, 39-42,

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

Bydgoszcz – Χανιά 84-54

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας μαζί με το περασμένο για τις ελληνικές ομάδες στο θεσμό, μετά την άνετη ήττα τους στην Κρήτη πριν από μια βδομάδα, τα Χανιά λύγισαν εύκολα και εκτός έδρας κόντρα στην πιο γεμάτη και πιο έμπειρη Bydgoszcz με 84-54.

Έτσι, το ταξίδι τους έλειψε, όπως αναμενόταν άλλωστε, αρκετά πρόωρα, με τις νικήτριες να περνούν πλέον στην τελική φάση, όπου θα βρεθούν στον 4ο όμιλο μαζί με τις Arad, Arka Gdynia και Orman Genclik.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 42-31, 61-39, 84-54

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.