Τέταρτη μέρα για το Eurobasket και η Εθνική Ελλάδας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Σλοβενία, με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και να “ξεχάσει” την ήττα από την Γαλλία, η οποία θα αντιμετωπίσει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, την Ισλανδία.

Γαλλία (1,22) – Ισλανδία (4,50): Η Γαλλία μετά την σημαντική νίκη που πέτυχε κόντρα στην Ελλάδα, θα προσπαθήσει σήμερα να πάρει την 2η σερί της νίκη στο Eurobasket, κάτι το οποίο δείχνει ότι θα έρθει εύκολα, καθώς αντιμετωπίζει την αδύναμη ομάδα της Ισλανδίας, η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει κάποια νίκη.

Γεωργία (1,22) – Ουκρανία (4,50): H Γεωργία έκανε το “μπαμ” στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ξεκινώντας νικηφόρα, κόντρα στην Λιθουανία. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την Γερμανία, η οποία επικράτησε σχετικά εύκολα, με σκορ 67-57. Από την άλλη, η σημερινή αντίπαλος της Γεωργίας, η Ουκρανία, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει νίκη στην διοργάνωση.

Σλοβενία (2,36) – Ελλάδα (1,73): Η Σλοβενία κατάφερε να παραμείνει η μόνη αήττητη ομάδα του Α’ Ομίλου, καθώς νίκησε με μεγάλη δυσκολία την Φινλανδία, με 81-78. Η Εθνική θα προσπαθήσει σήμερα να πετύχει την 2η της νίκη στην διοργάνωση και να σπάσει το σερί των Σλοβένων, η οποία θα την κρατήσει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου.

Λιθουανία (1,46) – Πολωνία (2,40): H Λιθουανία προέρχεται από μία άνετη νίκη κόντρα στο Ισραήλ, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι και ενώ το σκορ στο ημίχρονο ήταν 37-38, οι Λιθουανοί έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 33-14, παίρνοντας στο τέλος την νίκη με σκορ 88-73. Από την άλλη η Ιταλία, η σημερινή αντίπαλος της Λιθουανίας, συνεχίζει αήττητη στην διοργάνωση, καθώς επικράτησε με 78-66, επί της Ουκρανίας.

Φινλανδία (1,60) – Πολωνία (2,40): Η Φινλανδία η οποία ηττήθηκε χθες από την Σλοβενία, έχει την ευκαιρία σήμερα να πετύχει την 2η της νίκη στην διοργάνωση, καθώς θα βρει απέναντι της, την Πολωνία, μία ομάδα σχεδόν ισοδύναμη με τους γηπεδούχους, αλλά ο παράγοντας “έδρα”, μπορεί να είναι καταλυτικός ώστε οι Φιλανδοί να φτάσουν σε αυτή τη νίκη.

Γερμανία (1,57) – Ισραήλ (2,45): Η Γερμανία θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3/3 σήμερα, καθώς θα αντιμετωπίσει την “οικοδέσποινα” ομάδα του Ισραήλ, η οποία δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις της και δε δείχνει να είναι ομάδα που θα μπορέσει να κοντράρει τους Γερμανούς.

Το Basketblog.gr, θα σας πρότεινε να εξετάσετε το παιχνίδι της Λιθουανίας με την Ιταλία, καθώς το ποσοστό που δίνει η stoiximan.gr είναι σχετικά υψηλό και ειδικά για μία ομάδα που έχει το απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής.