Στον Α’ όμιλο η Γαλλία (1,70) είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς, ότι στο ρόστερ της βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρώπης και δεν είναι άλλος από τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να σηκώσει μία ομάδα στις πλάτες του. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεγράφει κανείς την Ελλάδα (3,50), η οποία ναι μεν φάνηκε να έχει κάποια προβλήματα στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε πριν το Eurobasket, με την παρουσία όμως των Σλούκα και Καλάθη, αλλά και του “τεράστιου” Γιώργου Πρίντεζη, η “γαλανόλευκη” έχει πολλές ελπίδες ώστε να κατακτήσει την 1η θέση του Ομίλου, ειδικότερα αν ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρεθεί σε καλή μέρα, μπορεί να “ράψει και να δέσει” τα παιχνίδια, στα μέτρα της Εθνικής.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά θα έχουμε την ευκαιρία, να παρακολουθήσουμε και την φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, Λιθουανία (1,75), η οποία είναι διαχρονικά ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχοντας κατακτήσει μάλιστα, δύο συνεχόμενα ασημένια μετάλλια στις τελευταίες δύο συμμετοχές της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. H Ιταλία (4,00) είναι η αμέσως επόμενη ομάδα, που έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, ώστε να κατακτήσει την πρωτιά του Β’ Ομίλου, πιθανότητες όμως που μειώθηκαν, μετά τον απερίσκεπτο τραυματισμό του Γκαλινάρι, ο οποίος έσπασε τον καρπό του. Ωστόσο οι Ιταλοί με τους Μέλι, Μπελινέλι και Ντατόμε, θα προσπαθήσουν υπό από τις οδηγίες του πολύπειρου Μεσίνα, να κάνουν την διαφορά.

Το basketblog.gr από την πλευρά του καλοβλέπει την Γεωργία (25,00) αφού η απόδοση από τη Stoiximan.gr είναι ιδιαίτερα υψηλή, ώστε να βγει νικήτρια του Β’ ομίλου, καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις της και ειδικά η κατάκτηση του “Ακρόπολις”, έχουν κάνει την ομάδα του Ηλία Ζούρου ευχάριστη έκπληξη στην φετινή διοργάνωση, ενώ η παρουσία των Σενγκέιλα και Σερμαντίνι, αλλά και του ΝΒΑer, Ζάζα Πατσούλια, ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας.

Για περισσότερες επιλογές στα πονταρίσματα σας πατήστε εδώ για τον νικητή του ομίλου και εδώ για το ποία ομάδα θα πάρει την πρόκριση.