Ο Γιώργος Παπαγιάννης υπογράμμισε ότι ο στόχος της Εθνικής μας ήταν να πάρει το ματς και να κάνει ευκολότερη την πρόκριση, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Επίσης ο Έλληνας σέντερ υπογράμμισε ότι αυτός ο αγώνας πρέπει να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια, προκειμένου να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να κατακτήσουμε την νίκη στο πολύ κρίσιμο ματς με την Νέα Ζηλανδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Στόχος μας ήταν να πάρουμε το ματς και να πάρουμε την πρόκριση. Η Αμερική έχει πολύ καλή ομάδα και μπόρεσε να μας τιμωρήσει σε κάθε λάθη που κάναμε. Τώρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε την άμυνά μας» είπε ο Έλληνας σέντερ και πρόσθεσε  Δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια γιατί θα το χρειαστούμε.  Όταν υπάρχει καλή κυκλοφορία της μπάλας υπάρχουν καλύτερα σου. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας για να σκοράρουμε πιο εύκολα».

Όσο για το ματς με τη Νέα Ζηλανδία είπε «Παίζει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε σωστές επιθέσεις».