Τρίτη σήμερα (13/12) και την αγωνιστική δράση στο κουπόνι μπάσκετ μονοπωλούν τα παιχνίδια για το FIBA Champions League. Ζευγάρι προτάσεων προκύπτει από το σημερινό μενού, το οποίο μας… προσφέρουν οι αναμετρήσεις Ντομζάλε – Μονακό και Ναχαρίγια – Νίμπουρκ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Σλοβενίας ανάμεσα στην Ντομζάλε και τη Μονακό. Στην τελευταία δυάδα του ομίλου Α οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 1-6, ισοβαθμούν με την Μπάκεν Μπέαρς, μετά την ήττα 72-54 από τον Άρη. Η Μονακό, από την πλευρά της, είναι στην πρώτη δυάδα με 7-1 (ισόβαθμη με την Μπάνβιτ) και προέρχεται από το 64-70 επί της Φρανκφούρτης στην Γερμανία. Πολύ άσχημες οι εμφανίσεις της Ντομζάλε στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές όμως μία που ξεχώρισε ήταν το 59-55 με την πανίσχυρη Μονακό στον πρώτο γύρο, όπου ηττήθηκε δεχόμενη ανατροπή στην τελευταία περίοδο με επιμέρους 20-7. Πάντως ακόμα και τότε είχε καταφέρει να κρατήσει πολύ χαμηλά το σκορ και να καταγράψει ένα από τα χειρότερα ματς που έχουν παιχτεί φέτος σε όλες τις διοργανώσεις της ηπείρου. Η Μονακό είναι εξαιρετική ομάδα και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης δεχόμενη μόλις 62.5 πόντους ανά αγώνα. Είναι λοιπόν προφανές ότι και το αποψινό ματς ενδέχεται να είναι πολύ κακό ποιοτικά και να τελειώσει με χαμηλότατο σκορ. Καταλήγουμε στο Under 139.5.

Κίνητρο για νίκη η Ναχαρίγια

Μεταφερόμαστε στο Ισραήλ, για το παιχνίδι της Ναχαρίγια με τη Νίμπουρκ. Η Ναχαρίγια συνεχίζει με ρεκόρ 3-5 στον όμιλο Α μετά την ήττα 85-77 από την Μπάνβιτ και έπειτα, για το ισραηλινό πρωτάθλημα, κόντεψε να κάνει μια τεράστια νίκη αλλά ηττήθηκε στην παράταση από τη Μακάμπι με 99-93. Η Νίμπουρκ διέλυσε την Μπάκεν Μπέαρς με 114-70 και βρίσκεται ισόβαθμη με τον Άρη (ρεκόρ 5-3), στις θέσεις 3-4 του ομίλου Α. Μονακό, Μπάνβιτ, Άρης και Νίμπουρκ δεν θα πρέπει να έχουν πρόβλημα να προκριθούν ως οι πρώτες τέσσερις του ομίλου, αλλά η πέμπτη θέση ενδεχομένως να χαρίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (προκρίνονται οι τέσσερις καλύτεροι πέμπτοι). Εκεί στοχεύει ουσιαστικά η Ναχαρίγια και αφού η Φρανκφούρτη έχει πολλά προβλήματα είναι στο «χέρι» των Ισραηλινών να το καταφέρουν. Αν επιτέλους καταφέρει να νικήσει μια σοβαρή αντίπαλο στην έδρα της – όπως είναι η Νίμπουρκ – θα πάρει καλό προβάδισμα. Επιλογή το χάντικαπ -2 πόντων για τη Ναχαρίγια, που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.