Συνήθως…και όπως είναι λογικό τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στους νικητές και έτσι άπαντες ασχολήθηκαν με την Σερβία και την πανάξια πρόκριση της στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Ωστόσο, αυτός που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής είναι ο Νίκολας Μπατούμ, ο οποίος με μια προσωπική «ραψωδία» παραλίγο να κερδίσει μόνος του την Σερβία. Τι ακριβώς πέτυχε ο 26χρονος Γάλλος φόργουρντ των Μπλέιζερς…

Ο Μπατούμ είχε 35 πόντους με 8/12 τρίποντα!!!, 3/5 δίποντα, 5/6 βολές, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ έπαιξε και «σκυλίσια» άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο πάνω στον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι στα tweets του μετά το παιχνίδι έσπευσε να ανεβάσει την ψυχολογία των συμπαικτών του, αλλά και των Γάλλων δείχνοντας το μεγαλείο του.

Συγκεκριμένα στα Γαλλικά έγραψε : «Η ιστορία μπορεί να γραφτεί ακόμα. Δεκαοχτώ ώρες μένουν για το μετάλλιο αύριο εναντίον της Λιθουανίας, ας μείνουμε όλοι μαζί», ενώ στα Αγγλικά επισήμανε: «Δεν έχουμε πεθάνει, μεγάλο παιχνίδι αύριο για το χάλκινο μετάλλιο».

Θυμίζουμε ότι ο Μπατούμ μόνο τυχαίος σουτέρ τριών πόντων δεν είναι, καθώς για ένα διάστημα ήταν αυτός που ακολουθούσε το «τεράστιο» Κάιλ Κόρβερ των Χοκς, σε έστω ένα εύστοχο τρίποντο ανά παιχνίδι.

batum-tweets meta apo servia