Συγχαρητήρια έδωσε στην Εθνική Ελλάδας ο Γιάσμιν Ρέπεσα για την δίκαιη νίκη της όπως τόνισε, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει τις σπόντες του για την διαιτησία και τα κριτήρια της. Αναφορικά με τον μέλλον της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επισήμανε πως η τελευταία ευκαρία για πρόκριση στους «16» της είναι στο αυριανό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο:

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Άξιζαν απόλυτα τη νίκη, έπαιξαν πολύ καλύτερα. Ο βασικός λόγος που χάσαμε ήταν ότι δεν μπορούσαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια των σφυριγμάτων. Και τα τέσσερα παιχνίδια ήταν τρελά μέχρι τώρα. Είναι απίστευτο ότι κάναμε μόλις τέσσερα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια η Ελλάδα ήταν στο μπόνους των βολών μετά από 3-4 λεπτά. Κάθε φορά που πλησιάζαμε η Ελλάδα σκόραρε και επαναλαμβάνω πως άξιζε τη νίκη. Το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο είναι η τελευταία ευκαιρία για τις δύο ομάδες κι αν θέλουμε να συνεχίσουμε θα πρέπει να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Νταμίρ Μάρκοτα τόνισε: «Είναι δύσκολο να κερδίσεις παίζοντας μόνο για είκοσι λεπτά. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καθόλου καλά, σε επίπεδο που δεν αρμόζει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν αρκεί ένα ημίχρονο για να κερδίσεις οποιονδήποτε, πόσω μάλλον μια ομάδα σαν την Ελλάδα. Αφήνουμε την ήττα αυτή και κοιτάζουμε το Πουέρτο Ρίκο για να νικήσουμε, να περάσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε μετά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».