Μόνο ικανοποιημένος και γεμάτος υπερηφάνια θα μπορούσε να νιώθει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βλέποντας την Σερβία να φτάνει στον τελικό και να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο. Στις δηλώσεις του μετά τον χαμένο τελικό από τις Η.Π.Α ευχαρίστησε τους παίκτες του ενώ επισήμανε πως διάλεξε να αγωνιστεί και κόντρα στους Αμερικανούς με άμυνα man to man και όχι με ζώνη που όλες οι ομάδες συνήθως του αντιμετωπίζουν:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, τον επαγγελματισμό τους και την καρδιά με την οποία έπαιξαν για την πατρίδα τους. Σε αυτούς αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Παίξαμε όλο το τουρνουά με άμυνα man to man και αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο και απέναντι στις ΗΠΑ, παρότι οι περισσότερες ομάδες τις αντιμετωπίζουν με ζώνη. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε τόσο ψηλά», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εμείς δεν έχουμε παίκτη ΝΒΑ στο ρόστερ μας. Έχουμε 3-4 παίκτες που παίζουν σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπως ο Τεόντοσιτς, ο Κρστιτς, ο Μπιέλιτσα και τώρα ο Μπογκντάνοβιτς. Είναι μεγάλη η διαφορά από την ομάδα των ΗΠΑ. Στο μέλλον θα έχουμε παίκτες που θα είναι πιο ώριμοι, με περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις. Στόχος μας είναι πλέον να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και ίσως εκεί να ξανασυναντήσουμε τις ΗΠΑ».