Γράφει ο Fraulein
29/12/2011 (17:44)

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΕΪΡΟΪΤ

ΜΠΑΓΕΡΝ
Φρανκφούρτη    58-57
Άλμπα    79-85
Γκίσεν    89-53
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ    71-73
Τρίερ    76-70
ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ    55-64

ΜΠΕΪΡΟΪΤ
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ    69-53
Βόννη    87-76
ΆΡΤΛΑΝΤ    74-94
Γκέτινγκεν    79-65
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ    79-71
ΆΛΜΠΑ    53-92

Η Μπάγερν δεν αρέσει και εξακολουθεί να μην παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της και αυτό που θέλει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει καλό και έμπειρο υλικό, αλλά με αρκετούς διεθνείς που πληρώνει ακόμα και μέχρι τώρα το γεγονός ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία. Δεν έχει καμία χημεία και διάρκεια στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα να το έχει πληρώσει ήδη ακριβά. Και με τα διπλά παιχνίδια που είχε στην Ευρώπη ήταν πιο δύσκολο ακόμα να δουλέψει και να έχει διάρκεια.

Με την Τριέρ χωρίς να ενθουσιάσει δεν είχε κανένα πρόβλημα για να πάρει την νίκη εντός έδρας, την Παρασκευή με την Βούρτζμπουργκ όμως δεν είχε δυνάμεις και έχασε και πάλι τα αυγά και τα πασχάλια στην 4η περίοδο όπου έχασε εύκολα. Είχε το τραγικό 4/22 τρ. και δέχθηκε επιμέρους σκορ 20-11 και έτσι από το 49-49 στο 33′ βρέθηκε στο 59-52 στο 39′ και τέλος! 

Μεγάλο πρόβλημα στο πλέι μέικερ και στην οργάνωση, παρόλο που παίζει με δύο άσους ουσιαστικά και χωρίς κλασικό σούτινγκ γκαρντ δεν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της. μεγάλο πρόβλημα στις άμυνες ζώνης, την έχουν πάρει και χαμπάρι οι αντίπαλοι και ταμπουρώνονται στην άμυνα. Μεγάλη νεκρά διαστήματα, καλή έδρα, όπου 9,000 κόσμο συνεχίζει να είναι κοντά στην ομάδα, παρότι δεν πείθει.

Η Μπεϊρόιτ δίνει το δεύτερο παιχνίδι της σε διάστημα δύο ημερών και γενικά έχει πολλά μαζεμένα ματς τις τελευταίες μέρες. Είναι λογικό λοιπόν να έχει κόπωση αφού δεν είναι γεμάτη ομάδα και δεν έχει λύσεις από τον πάγκο. Από τα παιχνίδια όπου δεν ελπίζει σε πολλά, μπορεί αν δει από την αρχή ότι δεν της βγαίνει να το παρατήσει τελείως.

Μετά την αλλαγή προπονητή εδώ και δύο μήνες, έχει μεταμορφωθεί πλήρως προς το καλύτερο και από εκεί που έδειχνε μία ομάδα η οποία θα παλέψει για την παραμονή της, πλέον έχει μπει για τα καλά στο κόλπο για τα πλέι οφ. παίζει εξαιρετική στην άμυνα και πάει και αρκετά καλά και στην επίθεση. Πολύ καλή ψυχολογία, έχει αδυναμίες εκτός έδρας πάντως.

**Η Μπάγερν δεν αρέσει, δεν είναι μπάσκετ αυτό που παίζει για την αξία της. Αλλά κερδίζει. Η Μπειρόιτ με την ζώνη μπορεί να την αγχώσει και δεν μπλέκουμε με 10π. Προς άντερ 143 και νίκη Μπάγερν στο 1,15 περνά και τίποτα άλλο. Απλά νίκη.