Νέα σεζόν μπροστά μας, νέες προκλήσεις έρχονται και νέα “μπασκετική στέγη” για εμένα προσωπικά, καθώς το basketblog.gr μου άνοιξε απλόχερα την αγκαλιά και με έβαλε στην οικογένεια του. Όλα τα παιδιά του site με υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και όλοι προσδοκούμε πως αυτή η συνεργασία θα στεφθεί με επιτυχίες και ταμεία στο πιο δύσκολο άθλημα που παίζεται παγκοσμίως και λέγεται στοίχημα.

Από και στο εξής σχεδόν καθημερινά σκοπός μου είναι να ενημερώνω, να αναλύω, να συμβουλεύω όσο περνάει από το χέρι μου βρε αδερφέ και στο τέλος με τις προτάσεις να οδηγούμαστε όλοι στο ΤΑΜΕΙΟ και να γεμίζουμε το πορτοφόλι μας. Εδώ θα τα λέμε όλα όπως τα βλέπουμε και όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θέλουνε κάποιοι να τα βλέπουν με τα χρωματισμένα γυαλιά  και τα δικά τους συμφέροντα. Εδώ το συμφέρον όλων μας είναι κοινό και λέγεται ΤΑΜΕΙΟ.

Στο σημερινό πρόγραμμα έχουμε μπροστά μας παιχνίδια από την 2η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Θέλει προσοχή καθώς στην αρχή οι ομάδες ακόμα δεν έχουν βρει ρυθμό και τα πατήματά τους και έτσι δεν πρέπει να παρασυρθούμε με μεγάλα πονταρίσματα.

Πρώτη επιλογή μου χρονικά είναι το παιχνίδι  Μπρόσε Μπάμπεργκ-Γκίσεν. Η Μπάμπεργκ θα είναι θυμωμένη καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από Βούρτσμπουργκ κάνοντας πολλά λάθη και μια καταστροφική γι’αυτήν δεύτερη περίοδο. Εντός έδρας πάντα παίζει καλύτερα και θέλει να πατήσει το γκάζι για να ανεβάσει την ψυχολογία της. Έχει κάνει αρκετές αλλαγές φέτος αλλά και πάλι έχει ποιότητα και τέτοια παιχνίδια μπορεί εύκολα να τα κερδίσει. Η Γκίσεν από την άλλη μεριά είναι αδύναμη και είχε την ατυχία να παίξει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι με την δυνατή Μπάγερν και όπως είναι φυσικό έχασε με κάτω τα χέρια και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (53-87). Θεωρώ πως η Μπάμπεργκ θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και δεν θα επιτρέψει να δώσει καμία ελπίδα στην μέτρια Γκίσεν. Νίκη των γηπεδούχων εύκολα και με μεγάλη διαφορά άνω των 24 πόντων που στην Stoiximan.gr πληρώνει καλά.

Το δεύτερο σημερινό παιχνίδι που έχω επιλέξει είναι το Μπαϊρόιτ-Μιτελντόιτσερ. Εντυπωσίασαν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα και δείξανε πλούσιες επιθετικές αρετές. Άλλωστε στο γερμανικό πρωτάθλημα βλέπουμε συνήθως πιο ελεύθερο μπάσκετ και μεγάλα σκορ εξαιτίας και των πολλών αμερικάνων που παίζουν σε όλες τις ομάδες. Η Μπαϊρόιτ στην έδρας της συνήθως παίζει γρήγορα και σουτάρει αρκετά από την περιφέρεια. Στο ίδιο στυλ είναι πάνω κάτω και η σημερινής της αντίπαλος. Θεωρώ καλό σημείο το OVER 158 πόντων που στην Stoiximan.gr έχει εξαιρετική απόδοση.

 

Οι σημερινές μου προτάσεις είναι

ΜΠΡΟΣΕ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΙΣΕΝ: Μπρόσε Μπάμπεργκ -24.5 με απόδοση 1.85 στην Stoiximan.gr

ΜΠΑΪΡΟΪΤ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ: OVER 158.5 συνολικούς πόντους με απόδοση 1.8 στην Stoiximan.gr

 

ΥΓ. Θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ τον πολύ καλό φίλο –αδερφό Σωτήρη Γεωργίου, που είναι πραγματικός ΜΑΓΚΑΣ και πάνω από όλα σωστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Φίλε Σωτήρη το πολλά λόγια είναι φτώχια και σε ευχαριστώ αδερφέ.

 

ALEX